maandag 03 mei 2021

Bamboo lounge

Vorig jaar om deze tijd kregen we de sleutel. Nog elke dag geniet ik van de extra ruimte in en om ons nieuwe huis. De achtertuin is nu minder diep, dan de tuin van ons vorige huis, maar wel twee keer zo breed. Ik merk dat dit veel meer ruimte geeft. Een lange en smalle tuin is veel lastiger in te delen, dan een brede en ondiepere achtertuin. Wij hebben nu plaats voor twee terrassen. Een schaduwterras aan het huis, waar een hoge tuinset staat en een heerlijke plek in de zon, waar nu deze bamboo lounge  van Exotan een hele fijne plek heeft gekregen.

De bamboo collectie van Exotan

We kozen voor de bamboo lounge hoekset met kleine koffietafel van Exotan. Deze hoekset kan riant staan, achterin onze tuin. Dit is de plaats waar de ochtend en middagzon altijd schijnt en waar je heerlijk uit de wind zit. De bamboo collectie van Exotan heeft een mooie vintage look, wat heel goed past bij een kleurrijk Ibiza sfeertje. Ik voegde dan ook kleurrijke kussen, plaids en accessoires toe om het tot een bohemian geheel te maken. Laat de zomer maar komen!

De hoekset wordt geleverd inclusief comfortabele zit,- en rugkussens. Deze hebben een sterke spunpoly buitenstof in een mooie neutrale kleur. Dit combineert heel fijn met allerhande stofjes en printjes om je buiten set leuk mee aan te kleden. De vulling van de kussens zijn voorzien van een standaard foam. Laat de kussens dus niet buiten liggen, maar berg ze na gebruik even netjes op.

Een bamboo set onderhouden

Bamboo is een sterke, flexibele en duurzame grassoort, een natuurproduct dat reageert op de omgeving. Verkleuring of kleine haarscheurtjes zijn daarom niet te voorkomen. De kwaliteit en constructie worden daardoor niet aangetast. Dit hoort gewoon bij de charme van het product. Wel kun je een bamboo set onderhouden Exotan Care Teak/Bamboo cleaner en vervolgens verzorgen met de Exotan Care Bamboo protector. Deze onderhoudsmiddelen zorgen voor nog langer plezier van jouw bamboo set.

De Bamboo serie van Exotan bestaat uit deze lounge hoekset met kleine koffietafel, maar zoals je op de foto’s ziet is deze collectie veel groter! Voor ons huis hebben we de 2-zits loungebank zonder rugleuning staan. Dit bankje is fijn ondiep, waardoor we ook in de voortuin een mooi zitplekje hebben kunnen creëren. Een lekkere plek voor een kop thee en om een oog op onze dochter te houden, wanneer ze aan het buitenspelen is.

Ook de Bamboo lounge palletbank is heel tof! Dit model heeft geen armleuningen, maar wel een comfortabele rugleuning. Hoe gaaf is het, dat ik deze via mijn Instagram account mag verloten! Wil jij kans maken? Klik dan even door. Op mijn account vertel ik meer over de voorwaarden.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Exotan. 

3 Antwoorden

 1. Wat is het prachtig geworden zeg! Ik ga een kansje wagen voor de Bamboo pallet bank. Zou prachtig staan in de voortuin die we nu opknappen.
  Groetjes,
  Anna
  @_an_styles_

 2. Te gek! Hiervan krijg ik toch zoooo’n zin in de zomer. Ook superleuk om de banken apart neer te zetten: twee maal een gave zithoek!
  Ik doe uiteraard mee met de actie 🍀
  》》》 Fann.t

 3. Jaël aan de Wiel-Roose

  Wat een prachtige tuin! Zo’n mooie schutting willen wij ook! Weet je toevallig of dit losse latjes zijn of van die delen die dicht zijn? Alvast dank!

Laat een reactie achter