maandag 15 december 2014

Trouwdag 12-12-12

Lisanne van de Klift - interieur

Afgelopen weekend was onze trouwdag. Twee jaar geleden op 12-12-12 zijn wij getrouwd. We zijn al bijna 12 jaar samen en ooit riep mijn man 08-08-08 gaan we trouwen. 12-12-12 was de laatste mogelijkheid in dat rijtje. Toen hij me tijdens de zomervakantie van 2012 in Portugal heel romantisch ten huwelijk vroeg, zijn we voor die datum gegaan. We hebben onze bruiloft op de 12e en 15e gevierd. De 12e was een woensdag en we vonden een feest op een zaterdag leuker. Ook is zo’n lange dag voor mij fysiek heftig en door de bruiloft over twee dagen te spreiden, kon ik er helemaal en echt van genieten.

Via Instagram kwam ik bij Tamara van @lovelyhomemade terecht. Zij bood de mogelijkheid om een persoonlijke poster te bestellen. Van die mogelijkheid heb ik met veel plezier gebruik gemaakt. Een eigen tekst, onze plaats en data. Een fijne herinnering aan bijzonder mooie dagen. Ik gaf deze poster aan mijn man cadeau. Ik ben niet zo van de foto’s in huis, dit is een mooi persoonlijk alternatief. Mijn man is er blij mee en ik ook!

De ijzeren ster kocht ik bij deze bloemist in onze woonplaats. De kersthangers op de lijst zijn van ‘It’s all about Romi’ en kocht ik in Valkenburg. Het witte vachtje is van Ikea, het blauwe kussen van HAY en het zwartwit kussen met kerstboompjes van Fine Little Day, ik kocht het hier. Fijne avond allemaal!

2 Antwoorden

  1. Super leuk zo’n prachtige poster.
    En wat heb je het weer mooi gestyled! Geniet ervan ( en van elkaar!)

Laat een reactie achter