zaterdag 17 juli 2021

ZO handen schoon

Na mijn vorige blog over de ZO huiscollectie mag ik vandaag ZO handen schoon introduceren. ZO handen schoon is een rijke schuimzeep met een milde kokosgeur of de milde geur van groene thee. Een nieuw product van ZO met hetzelfde uitgangspunt: duurzaam, 100% recyclebaar, met 100% natuurlijke ingrediënten (en daarom heel zacht voor je huid), heerlijk geurend, makkelijk in het gebruik, vegan en met een fijn design.

Duurzaam handen wassen.

Duurzaam handen wassen. Wat is dat nou eigenlijk? Om te beginnen gaat ZO handen schoon drie keer langer mee dan een gewone handzeep. Het product bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is in de geuren kokos en groene thee (mijn persoonlijke favoriet) verkrijgbaar. Met 500 ml in de navulzak kun je de ZO foamer twee keer vullen en 640 keer pompen.

Foamer

Wanneer de foamer niet meer werkt mag je deze terugsturen en krijg je een nieuwe toegezonden. Ook de navulzak kun je gratis retour sturen om opnieuw te laten vullen. De navulzakken zijn gemaakt voor hergebruik. Is de zak leeg? Dan vult ZO hem weer en wanneer de navulzakken niet meer gevuld kunnen worden, dan worden ze als grondstof voor nieuwe producten gebruikt. Geen afval!

Kortingscode

Wanneer je een bestelling doet bij ZO vergeet dan niet om de kortingscode LISANNE te gebruiken. Met deze code ontvang je 20% korting op je hele bestelling. Ik had deze kortingscode via Instagram al gedeeld, maar wil het jullie bloglezers zeker niet onthouden. Ik kan je namelijk wel vertellen hoe fijn de producten van de ZO huiscollectie werken en hoe lekker het ruikt, maar om dat te ervaren zal je het toch echt zelf uit moeten proberen. De 20% korting geldt trouwens ook op het nieuwe product ZO handen schoon!

Ik vind het een eer om ambassadeur te mogen zijn van zo’n fijn merk. ZO staat voor wat het uitdraagt en ik ben dan ook heel trots op deze samenwerking. 

Een Antwoord

  1. Wauw, daar is goed over nagedacht. Tof zeg! En wat een prachtige tegelwand, love roze <3

Laat een reactie achter