zaterdag 13 juli 2019

Sony platenspeler

Een Sony platenspeler! Om precies te zijn de Sony PS-LX31OBT platenspeler. Wat een feest om die hier in huis uit te mogen uitproberen. Misschien heb ik het je al eens eerder verteld. Ik kom uit een hele muzikale familie. Helaas hebben deze genen mij volledig overgeslagen (het lukt mij om een tekst op een totaal verkeerde melodie aan te leren aan mezelf en zelfs aan een hele klas), maar zeg ik altijd met trots: ik ben hun grootste fan. Mijn vader en broer bespelen blindelings verschillende instrumenten en daar ben ik apetrots op. Hoe leuk is het dan, om in samenwerking met Sony verschillende audio apparaten uit te mogen proberen? Super leuk!

Bluetooth connectiviteit

Om te beginnen deze platenspeler met bluetooth connectiviteit. Lekker ouderwets plaatjes draaien, met een eenvoudige bediening (het lukte mij direct zelf om het apparaat in elkaar te zetten en te bedienen en nee, ik houd niet van handleidingen lezen) en draadloze vrijheid. Vooral dat laatste, daar wordt een interieurjunkie natuurlijk super gelukkig van. Door middel van een stabiele bluetooth verbinding speel je de muziek af via een gekozen (draadloze) speaker of hoofdtelefoon. Ouderwetse LP’s of vernieuwde uitgaves, ik kan gaan sparen! Ik voel een nieuwe collectie, schuine streep verzameling, aankomen.

Draadloze speaker en hoofdtelefoon

Ook werden we verwend met een draadloze speaker en hoofdtelefoon. De draadloze speaker is de XB12 Bluetooth speaker. Een klein en handig model, krachtig en compact, makkelijk mee te nemen en ook nog eens water- en stof bestendig. Nu hoef ik wanneer ik sta te koken, het geluid in de woonkamer niet meer open te draaien, maar zet ik de speaker gewoon even bij mij op het aanrecht. Op de foto’s staat een zwart model, maar de speaker is net als de hoofdtelefoon in allemaal toffe kleuren verkrijgbaar!

De h.ear on 2 hoofdtelefoon is heel comfortabel in het dragen en in vijf kleuren verkrijgbaar. Ik koos lekker stoer voor Twilight Red. Een prachtige tint, die heel mooi ligt te wezen op de draaitafel en die ook nog eens super goed geluid geeft! Ik kan nu kiezen waar ik het vinyl op af wil spelen.

Wij gaan swingend het weekend in!

2 Antwoorden

  1. Ooooh, nu ben ik echt even jaloers hoor. Een platenspeler staat al zo lang op mijn lijstje en wat geweldig dat dat nu ook draadloos kan. Deze ga ik onthouden. X Gertrud

  2. Als muzikant en vintage liefhebber, kan een platenspeler natuurlijk niet in mijn collectie missen. Maar buiten dat het super vet is om vinyl platen af te kunnen spelen en te verzamelen, ziet het er ook nog eens erg tof uit. Het brengt iets kunstzinnigs met zich mee en en is ook altijd een goede ijsbreker wanneer er mensen op bezoek komen. https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/quickstep/majestic/

Laat een reactie achter