maandag 20 januari 2020

Het Polaroid Lab

Allereerst de beste wensen voor 2020! Ik wens je veel liefde, geluk en gezondheid toe. Voor ons wordt het een jaar wat in het teken staat van de verhuizing! Zin in! Maar ook reuze spannend natuurlijk. Het nieuwe blogjaar mag ik starten met weer een hele toffe samenwerking. Een paar maanden geleden werd ik benaderd door Transcontinenta, distributeur van o.a. Polaroids Original. Polaroid ken ik van die te leuke fototoestellen, waarbij je een foto neemt en er direct een film uitrolt. Volgens mij kennen we deze toestellen allemaal wel! Maar ben jij ook bekend met het Polaroid Lab?

Een kleine donkere kamer

Het Polaroid Lab is een kleine donkere kamer. Waarmee je de foto’s van je mobiel, met de speciale Polaroid chemie, snel en simpel om kunt zetten tot de klassieke Polaroid direct-klaar foto’s. Ik vind dit een fantastisch concept. Ik heb massa’s foto’s op mijn mobiel staan, waar eigenlijk niets meer mee gebeurd. Om een voorbeeld te geven. Wij hadden een super gezellige jaarwisseling, waarbij een aantal hele leuke foto’s zijn genomen. Normaal kijk je er de volgende dag nog eens naar en dat is het. Nu heb ik zo’n foto direct afgedrukt met mijn eigen Polaroid Lab en kijk ik steeds met een dikke glimlach naar een vrolijke familiefoto op de plank in onze woonkamer.

De Polaroid Originals app

Hoe werkt dit Lab? Het Polaroid Lab is heel eenvoudig in het gebruik. Je installeert de gratis Polaroid Originals app op je mobiel. Vervolgens kies je via de app een foto en plaats je je mobiel met het scherm naar beneden op het platform van het Polaroid Lab. Wanneer je de rode knop op het Lab indrukt wordt je foto via de speciale Polaroid chemie afgedrukt tot een echte Polaroid direct-klaar foto.

Een speelse collage

Naast enkele afdrukken is het ook mogelijk om voor een speelse collage te kiezen. Voor dit blog gebruikte ik mijn eigen bloemenfoto’s, selecteerde ik verschillende verdelingen en printte ik een paar kunstwerkjes voor aan de muur. Hiervoor gebruikte ik, net als bij de enkele afdrukken, de Polaroid Originals app. Na het openen van de app kun je direct kiezen voor een ‘single’ afdruk of voor een afdruk met een verdeling van bijvoorbeeld ‘four’ of ‘nine’ Polaroids. Op je scherm zie je dan ook direct hoe het resultaat van je collage zal gaan worden.

Winactie

Heb ik je een beetje warm gemaakt voor deze dit mooie product? Ik hoop het! Ik mag namelijk een Polaroid pakket met een waarde van 300 euro weggeven. Inclusief zo’n tof Polaroid Lab met films! Hoe maak je kans om dit pakket te winnen? Klik door naar mijn Instagram account. Daar mag ik deze winactie organiseren. Succes!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Polaroid. Ook dit jaar blog ik alleen over producten waar ik voor 100% achter sta!

8 Antwoorden

 1. Dinique (happydeeys)

  Wat een super apparaat 😍😍😍

 2. Wat leuk hé!

 3. Super handig apparaat, je hebt me zeker enthousiast gemaakt en ga zeker mee doen met de win_-aktie📸

 4. Wat een leuk apparaat! DIT WIL IK ☺️

 5. Ellen van den Berghe

  Voor jou en je gezin ook nog een heel mooi, gezond en creatief 2020! En via Instagram doe ik graag mee met deze super leuke actie.

 6. Wat een onwijs gaaf ding!!! En wat heb je er mooie foto’s van en mee gemaakt!

 7. Jeetje, wat lijkt dit me gaaf! Lekker dat oude sfeertje van vroeger in mn huis van nu. En eindelijk eens een afgedrukte foto 🙊hihi. Ga opnieuw bij je kijken naar al jouw polaroids 📷

Laat een reactie achter