woensdag 12 juni 2019

Beryl. Handgemaakte Tassen & Accessoires

Oeh lalaaaa! Kijk eens wat ik nu weer voor pareltje ontdekte via Instagram: Beryl. Handgemaakte Tassen & Accessoires uit eigen atelier. Vind je het niet tof?! Ik kan niet wachten om met deze tas en bijpassende portemonnee te gaan paraderen. Ik houd van lange zomerjurken en dat is met deze set een perfecte match.

Tassen op maat

Elk Beryl product wordt met de hand gemaakt uit echt Italiaans leer van hoge kwaliteit. De collectie is breed. Van rugzak tot stijlvolle handtas, er is voor elk wat wils. Ook verzorgt Beryl tassen op maat en kun je je eigen combinatie samenstellen. Kies een leersoort en combineer dit met een vacht, zo stel je een uniek plaatje van kleur met print. Daar wordt toch elk vrouwenhart blij van!

Een uniek rond model

Dit model heet ‘Linda small’ en is een vrolijk duo met portemonnee ‘Lilly’. Een uniek ronde model wat makkelijk draagt. Ik vind het fijn om het lange hengsel over de schouder te gooien, maar het hengsel is ook los te koppelen waardoor de tas een hippe clutch wordt. Ik koos voor vrolijke zomerkleurtjes. De tas in okergeel met stoere zebraprint en de portemonnee in zeegroen met stipjes in wit vacht. De vrolijke kwast sleutelhangers maken het geheel extra feestelijk. Laat die zomer maar komen!

Een klein atelier in Friesland

Beryl begon in 2015, in een klein atelier in Friesland, haar eigen bedrijf. Toen Beryl het werken met leer ontdekte was haar passie een feit. Het creatieve brein van Beryl stroomde over van de leuke ideeƫn. Haar doel? Mensen gelukkig maken met unieke items. Geen massaproductie. Maar items die met veel liefde handgemaakt zijn en een glimlach op ieders gezicht toveren.

Winactie

Wat mij betreft is die missie meer dan geslaagd. Wat vind jij? Als jij een tas in model ‘Linda small’ uit zou mogen zoeken, voor welke combinatie zou jij dan gaan? Laat het ons weten op Instagram! Want daar mag ik iemand heel gelukkig gaan maken met een uniek exemplaar, speciaal voor jou gemaakt, waar je absoluut de blits mee gaat maken. Klik je even door voor de winactie?

2 Antwoorden

  1. Ooh šŸ¤© echt een heel leuk tasje is dat!

  2. Oh wat een aanwinst zeg, ik ben er jaloers op. Ik heb het zelf niet met handtassen, maar de enige die ik wel leuk vind zijn met een rond model zoals deze. De mosterd gele kleur in combinatie met de zebra print vind ik erg interessant om te zien. Ik heb altijd zo veel respect voor kunstenaars die handgemaakte producten maken, het vergt veel tijd, passie en geduld. https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/meister/

Laat een reactie achter