zaterdag 14 september 2019

Wiwiurka houten klimrek

Welk kind vindt het nu niet heerlijk om te klimmen en te glijden? Dit houten speelgoed van Wiwiurka voor actieve kinderen is heel praktisch voor in en rond het huis èn ziet er ook nog eens super mooi uit.

Klimrek

Onze dochter is niet zo’n waaghals. Toch vindt ze het heerlijk om in d’r eigen tempo op dit klimrek te spelen. Het is super leuk om te zien, hoe ze haar fantasie de vrije loop laat. Alle knuffels worden ineens haar ‘vriendjes’ en ze mogen één voor één naar beneden glijden. Ook vindt ze het heerlijk wanneer ik een doek over het klimrek gooi, zodat ze geborgen in haar huisje kan spelen. Zo wordt het klimrek in een handomdraai een tent. Daarnaast wordt het rek uiteraard ook gebruikt om uitgelaten omheen te rennen, te klimmen en te glijden.

Het rek is inklapbaar, waardoor je het makkelijk optilt, verplaatst of aan de kant zet. Bij ons wordt het klimrek in de tuin gebruikt, in de woonkamer (even de salontafel aan de kant schuiven en klaar) of op de slaapkamer van Julie.

De houten plank is aan beide zijden te gebruiken. Aan de ene kant zijn latjes bevestigd, zodat een kind makkelijk naar boven kan klimmen en de andere kant is bedoelt voor veel glij plezier.

Familiebedrijf

Wiwiurka startte haar onderneming in 2010. Ik ontdekte dit familiebedrijf via Instagram. Bij het zien van de prachtige houten klimtoestellen (het is echt vakwerk) en alle speelpret op het account van Wiwiurka word je spontaan vrolijk. De moeite waard om even door te klikken, hoor! Via Etsy verkoopt Wiwiurka hun fantastische houten producten. De klimrekken worden gemaakt van een goede kwaliteit hout. Er zijn blank houten uitvoeringen of gekleurde als de vrolijke koraal en aqua kleurtjes waar ik voor ben gegaan. Dit is, wat mij betreft, nu echt speelgoed wat gezien mag worden!

Wiwiurka is een Mexicaans bedrijf. Voor ons Nederlanders moet je er wel rekening mee houden, dat je naast verzendkosten ook invoerrechten moet betalen. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Een Antwoord

  1. Wat kost dat Wiwiurka klimrek compleet?

Laat een reactie achter