maandag 04 november 2019

Sint tip | Kledingkast voor Nijntje

We starten deze week met een fijne Sint tip. Op mijn telefoon heb ik al een leuk lijstje samengesteld met cadeau ideetjes. Jij? Ben jij al voorbereid of moet je nog beginnen? Misschien heb je hier op het blog Nijntje al wel vaker voorbij zien komen. Wij zijn fan! En een stelletje bofkonten. Ik mocht al een paar keer eerder met Just Dutch samenwerken en we hebben hier inmiddels een hele fijne verzameling van handgemaakte Nijntje, Nina en Boris poppen plus kleertjes. Alle verschillende kleren had ik in een grote bak gestopt, maar daar is sinds kort verandering in gekomen. De collectie van Just Dutch is uitgebreid met een kledingkast voor Nijntje!

Just Dutch

Hoe leuk was het om te horen, dat ik door dit blog een heel klein beetje bij mocht dragen aan het idee van dit toffe nieuwe product in de collectie van Just Dutch. Ik gebruikte destijds een oud poppenkastje. Mooi om te zien, maar niet heel handig voor een klein kind. Dat is dit exemplaar natuurlijk wel! Ik kan je vertellen, in dit speciale kledingkastje zitten al heel wat uurtjes speelplezier. Ik denk dus: een top cadeau voor de feestmaanden!

Carin Derks

Carin Derks is de ontwerpster van deze fantastische serie met Nijntje, Nina en Boris beer. Nijntje handmade wordt gemaakt in Vietnam. Door werkgelegenheid te bieden aan kansarme mensen als gehandicapten en ook vrouwen die bijvoorbeeld thuis kunnen haken waardoor ze werk kunnen combineren met hun gezin, vindt eerlijke productie plaats.

Winactie

Vind je het leuk om mee te doen met een winactie? Ik mag deze week een kledingkastje van Nijntje weggeven! De kast is inclusief vier kledinghangertjes en exclusief poppen of kleertjes. Speciaal voor de winactie mag ik wel een pop en kledingsetje bij de kledingkast plus hangertjes cadeau doen. Hoe leuk is dat? Klik even door naar mijn Instagram en waag een kansje!

Fijne maandag!

Een Antwoord

  1. Wat een prachtkastje. Het zou hier met veel liefde ontvangen worden door een poppenmoedertje.
    Aangezien ik geen instagram-account heb (en geen face-book) waag ik mijn kans via deze reactie.
    Op hoop van zege!

Laat een reactie achter