vrijdag 18 oktober 2019

Sebra schatten

Wat hebben we destijds getwijfeld! Verliefd als ik was op het ledikant en meegroeibed van Sebra. Het Deense merk Sebra ontwerpt meubels, speelgoed, praktische gebruiksvoorwerpen, beddengoed en accessoires voor in de baby,- en kinderkamer. Het Sebra kilibed is een Deense klassieker in een modern jasje, waar ik destijds al maanden watertandend naar keek. Toch twijfelde ik enorm, omdat ik het best een investering vond. De bedjes zijn niet goedkoop. Uiteindelijk besloten we er toch voor te gaan en inmiddels zijn wij (nog steeds) super gelukkig met onze Sebra schatten!

Sebra kilibed

Ik wilde absoluut geen bij elkaar passende kinderkamer. Als kledingkast voor onze dochter hebben we een mahonie houten kast, een antiek exemplaar. Het is het eerste meubelstuk wat mijn ouders vroeger samen kochten. Als commode kozen we voor een vintage ladekast en daarom was juist een mooi stuk design een fantastische combinatie met de rest van de kinderkamer. Omdat de andere meubels geen geld hadden gekost, besloten we tot de aanschaf van het Sebra kilibed.

Dat bleek een geweldig goede keuze, die ik zeker weten iedereen aan kan raden. Wat hadden en hebben wij nog steeds super veel plezier van het Sebra bed! Het is stevig, van uitstekende kwaliteit en super praktisch in het gebruik. Inmiddels hebben we voor onze dochter het bed uitgeschoven en ze slaapt er in als een roosje. Ook vind ik het bed na drie jaar nog steeds de allermooiste van allemaal!

Het poppenbed

Dat kunnen ze bij Sebra. Mooie spullen maken. Inmiddels hebben wij ook het poppenbedje staan. Dit poppenbed is een miniatuur van het baby en junior bed. Onze grote meid in het grote bed en haar lievelingspop in het poppenbedje er naast. Het poppenbed heeft net als het originele bed mooie rondingen voor een moderne vintage look en wordt zelfs geleverd inclusief een matrasje.

Het poppenhuis

Sinds kort mogen we aan onze Sebra schatten het poppenhuis toevoegen. Dat zorgt voor uren speelplezier! Wederom te mooi gemaakt. Jaren geleden was ontwerper en oprichtster Mia bezig met de kinderkamer van haar zoon. Sebra werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia is een opgeleide ontwerper van de Design School Kolding in Denemarken in 2001, waar ze enkele jaren als ontwerpster werkte. Eind 2002 werd Mia voor het eerst moeder en toen is ze begonnen met het ontwerpen voor de kinderkamer van haar zoon Gustav. Al snel kwam ze op het idee om een eigen Scandinavisch kindermerk op te zetten. Producten van Sebra zijn functioneel en een genot om naar te kijken. In het poppenhuis staat inmiddels bedje nummer drie. Want ook het poppenhuis bevat een miniatuurversie van de designklassiekers; het Sebra kilibed!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Sebra. Een eer! Ik bewonder de producten van Sebra en ben groot fan van de ontwerpen van Mia Dela. Vanwege de looks en om de functionaliteit. 

Een Antwoord

  1. Prachtig bed! Ik ga er ook 1 aanschaffen. Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Ik ben benieuwd welke kleur je hebt gebruik op de muur. Echt heel mooi!

Laat een reactie achter