maandag 20 september 2021

Saartje Prum

Afgelopen zomer werd onze dochter Julie 5 jaar. Tijd om afscheid te nemen van het prachtige meegroeibed Kili van het Deense merk Sebra. Vanaf baby heeft onze Juul in dit bedje gelegen. Eerst op klein formaat met hekjes, vervolgens zonder hekjes en tot slot uitgeschoven als groot ledikant. Ze heeft er altijd heerlijk in geslapen. We hebben echt ontzettend veel plezier gehad van dit bed en ik kan het iedereen met een pasgeboren baby van harte aanbevelen. Voor ons was het nu tijd om afscheid te nemen van de Sebra Kili. Julie werd er simpelweg te groot voor. Tijd dus om ons te oriënteren op een nieuw bed. Al snel werd ik verliefd op een inspiratiebeeld van Saartje Prum.

Kids Concept Store

Saartje Prum is een fantastische kinderwinkel in Zeist. Bij Saartje Prum kun je terecht voor de mooiste spullen voor de kinderkamer, hippe kinderkleding en de tofste cadeautjes. Daarbij moet ik niet vergeten te vertellen, dat ze ook onwijs inspirerend zijn!  De dames van Saartje Prum zijn meester in het maken van originele combinaties. De plek dus, wanneer je op missie bent om je kinderkamer gezellig te maken. Marline en Gerline denken graag met je mee en staan voor je klaar voor het maken van een advies op maat.

Wood low loft bed van Oliver Furniture

Zo vond ik dus ook mijn inspiratie bij Saartje Prum. Ik was op slag verliefd op de hoogslaper het Wood low loft bed van Oliver Furniture. Grappig om te vertellen. Ik had een aantal bedden gevonden die ik mooi vond en hier screenshots van gemaakt. Deze liet ik aan Julie zien, met de vraag, welke vind jij mooi? Zonder twijfelen koos ze dit bed. Dus lieve mensen, wees niet bang! Ik vergeet heus niet om ook de smaak en mening van mijn dochter mee te laten wegen. Bij Saartje Prum vind je een prachtige collectie bedden voor de kinderkamer. Ben jij op zoek naar inspiratie? Klik dan even door naar de website of.. breng een bezoekje aan de winkel.

Ook voor het beddengoed slaagde ik meer dan goed bij Saartje Prum. Het dekbedovertrek is van La cerise sur le gateau, het hoeslaken en de kussenhoes van Garbo&Friends. Marline en Gerline maakten de mooiste combinaties en ik zal hier snel nog meer van laten zien.

Wij zijn super blij met onze keuze voor een nieuw bed voor onze dochter Julie en ik vind het fantastisch dat ik het komende halfjaar met de meiden van Saartje Prum nog veel meer inspiratie voor de kinderkamer mag gaan delen. Wordt vervolgd!

Laat een reactie achter