woensdag 19 januari 2022

Saartje Prum | Beddengoed

Het is al weer even geleden dat ik dit blog schreef over de kinderwinkel Saartje Prum in Zeist. Het is dus de hoogste tijd om deze toffe plek vandaag weer in het zonnetje te zetten. Naast mooie kinderbedden verkoopt Saartje Prum ook geweldig beddengoed. Daarbij zijn Marline en Gerline ook nog eens meester in het samenstellen van super originele combinaties van dekbedovertrekken en hoeslakens. Wij zijn nog elke blij met ons stapeltje geluk!

De beste kwaliteit

De meiden van Saartje Prum hebben een uitgebreide collectie beddengoed. Denk natuurlijk aan dekbedovertrekken en hoeslakens, maar ook aan sierkussens, moltons, plaids en andere basics. De lijst aan merken die ze voeren is echt indrukwekkend en van de beste kwaliteit. Ik spreek uit ervaring, want onze dochter Julie ligt er al een aantal maanden onder en op te slapen. Met de komst van de half hoogslaper van Oliver Furniture (ook van Saartje Prum) kan ik er nu ‘s avonds met voorlezen of ‘s ochtends tijdens het wakker worden (in het weekend) even naast kruipen. Zo gezellig! En echt, de stoffen van de dekbedovertrekken en hoeslakens liggen heel zacht en comfortabel.

Prachtige prints

Marline en Gerline hebben een neusje voor prachtige prints, kleuren en (zoals ik net al vertelde) het maken van geweldige combinaties. Op deze foto’s zie je beddengoed van o.a. Bibelotte, Konges Sjojd, La cerise sur le gateau, Swedish Lines en Garbo&Friends. Waarbij niet alleen gekeken wordt naar de looks, maar ook gekeken naar beddengoed wat is gemaakt met aandacht voor mens en milieu en vrij van schadelijke stoffen. Zo voeren verschillende merken gecertificeerd katoen of wordt er bijvoorbeeld biologisch katoen gebruikt voor de productie.

Wist jij dat Saartje Prum niet alleen bedden en beddengoed verkoopt, maar ook super leuke kinderkleding heeft?

We hopen natuurlijk dat jij deze prachtige kinderwinkel in Zeist snel weer kunt bezoeken! Maar heb je advies nodig? Stuur gerust een mailtje of bijvoorbeeld een berichtje via Instagram. Saartje Prum heeft namelijk een uitgebreide webwinkel. De meiden van Saartje Prum staan voor je klaar!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met kinderwinkel Saartje Prum in Zeist. 

Laat een reactie achter