zaterdag 16 november 2019

Winterposter van Leonie van der Laan

Deze creatieve dame volg ik al weer een heel tijdje op Instagram. Leonie van der Laan ontwerpt de leukste postkaarten, posters en  papieren collages. Daarnaast maakt ze ook nog eens super mooie schilderijen. Hier in huis hangt de winterposter van Leonie van der Laan te pronken aan de muur. Haar stijl zie je duidelijk terug in haar werk en daar houd ik van, lekker authentiek, eigen en uniek!

Liefde

Op de winterposter staat een Engels gedicht. Het gedicht gaat over het vinden van liefde gedurende deze donkere dagen. Deze sfeervolle poster is perfect als kerstdecoratie, maar ik moet eerlijk zeggen dat de poster hier al een paar weken aan de muur hangt. Zelfs mijn man keek nog eens goed naar de poster, toen ik ‘m had opgehangen, las de tekst en zei: wat mooi! Door de tekst en de afbeelding kan de winterposter eigenlijk tijdens alle (donkere) herfst,- en wintermaanden.

“May your days be merry and bright, filled with kindness and sparks of delight, with laughter and joy in all of its ways, then love will be found in the coldest of days.”

Naast de sfeervolle afbeelding van naaldbomen in de mist, met een prachtige scherptediepte en de vrolijke, grafische, roze sneeuwvlokjes is dit een tekst die ik graag elke dag aan mijn muur zie. Ik vind het zo’n mooie boodschap!

Milieuvriendelijk

Alle prints van Leonie van der Laan zijn digitaal gedrukt en volledig milieuvriendelijk geproduceerd. Dat kijkt nog fijner naar zo’n mooie poster. De winterposter heeft een afmeting van 50 bij 70 cm en is een ‘Limited Edition’. Wil jij ook zo’n mooierd aan de muur? Wacht dan niet te lang met bestellen in de fijne Etsy shop van Leonie.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Leonie van der Laan. Ik ga alleen samenwerkingen aan, waar ik voor 100% achter sta en met oprecht enthousiasme over kan schrijven. Leonie is zo iemand! Lekker creatief en uniek in haar werk. Ik vind het belangrijk om ook kleine zelfstandige ondernemers te kunnen steunen in hun werk.

Een Antwoord

  1. Hoe leuk is deze! Ik gun dit plaatje een mooi plekje tussen de lijsten rondom onze frame tv.

    ;-)

Laat een reactie achter