vrijdag 20 december 2019

Een kerstboom op stam

Onze kerstboom! Waarschijnlijk staat jullie boom al lang, dan hoop ik dat dit blog mag dienen ter inspiratie voor volgend jaar. Vorig jaar viel mijn oog er voor het eerst op en dit jaar staat ‘t ie bij ons in de woonkamer te pronken: een kerstboom op stam! Ik ben er helemaal gelukkig mee. Voor het eerst gaan wij voor een kunstkerstboom, maar mag het natuurlijk wel een bijzonder exemplaar zijn.

Een echte of een nepperd

Waar kies jij voor met Kerst? Gaan jullie altijd voor een echte of een nepperd? Wij hebben tot nu toe elk jaar een echte kerstboom gehad. De charme van het uitzoeken, de imperfectie en vooral de dennengeur in huis is toch echt wel heel fijn. Wat ik niet mis, dat zijn alle dennennaalden (die je in alle hoeken en gaten terug vindt), het gevecht om de boom recht in een pot of standaard te krijgen en de stress om een moment te vinden om de kerstboom te gaan kopen. Dit jaar kon ik de boom heerlijk op mijn gemakje neerzetten en samen met onze dochter versieren. En of het nu een echte of een kunstkerstboom is, dat moment blijft goud.

Inspiratie

Ben jij nog op zoek naar last minute Kerst inspiratie (misschien al wel vast met leuke kortingen) neem dan even een kijkje in de webshop van fonQ. Daar vond ik namelijk tot mijn grote vreugde deze kunstkerstboom! Voor volgend jaar ga ik nog op zoek naar een stoere pot om de standaard in te zetten, daar kwam ik dit jaar niet aan toe, maar lijkt me ook wel heel tof. Heb jij nog wensen of ideeën die ergens in je hoofd rond zweven? Fijn is het altijd, wanneer deze tot uitvoering komen. Vind je niet?

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ.

 

Fijne Kerstdagen, lieve mensen!

2 Antwoorden

  1. Wow wat een leukerd! En prachtig kleurenpalet :) super inspirerend! Fijne feestdagen met elkaar, liefs

Laat een reactie achter