donderdag 27 november 2014

Advent DIY

Advent

Het is bijna december en komende zondag is het de eerste advent. Daarvoor maakte ik deze simpele Do It Yourself. Ik kocht hier een kaars van de Hema en ging vervolgens naar de winkel van Pipoos voor een stift of pen om mee op een kaars te schrijven. Tot mijn verbazing keek de verkoopster niet eens raar op en liep ze regelrecht naar een schap met kaarsenwasliners, dat bestaat dus. Ik kocht deze in het zwart. Ik heb de nummers 1 t/m 24, na elke 0,75 cm, op de kaars gezet.

De Merry Christmas poster met kleine kerstboompjes kreeg ik van Tamara. Via Instagram bestelde ik een poster bij haar, daar zal ik later meer over vertellen, ze stuurde deze poster als cadeautje mee. Je kan Tamara via Instagram vinden onder de naam @lovelyhomemade. De witte plus kocht ik een paar jaar geleden bij Basichus en het zwarwit bordje is van Marimekko, bijvoorbeeld hier te koop.

Advent DIY

 A simple and quick Do It Yourself for Christmas. I bought a white candle and wrote the numbers 124 on it with a candleliner. Ready for the start of Advent.

3 Antwoorden

  1. Heel mooi en sereen… kerst in wit en zwart;-) Ik maakte tot dusver een sterrenslinger; altijd welkom als je’m graag zou winnen ;-) http://fetedesgamins.blogspot.be/2014/11/ster-hangers-slinger-give-away.html Fijne avond, Dina

  2. Hee Lisan, superleuk! Lekker simpel ook.
    Maar hee, het valt me op dat jij zo’n onwijs leuk plantje hebt waar ik 2 jaar geleden al eens moeite voor had gedaan om ergens in NL te vinden…tevergeefs haha. Komt van oorsprong uit Scandinavië. Heet ie niet corokia ofzoiets? Xxxx

Laat een reactie achter