woensdag 02 juni 2021

ZO schoon

Elk interieur heeft onderhoud nodig. Even een snel doekje of een grote schoonmaak. Als interieur blogger vind ik het super tof om mijn naam te mogen verbinden aan ZO. Een vernieuwend schoonmaakmerk wat staat voor makkelijk, hygiënisch, voordelig en duurzaam. Als kers op te taart hebben de producten ook nog eens een mooi ontwerp. Niet alleen je huis, maar ook het product mag gezien worden! Ik ben heel enthousiast over deze nieuwe samenwerking en zal je de komende maanden mee gaan nemen in mijn schoonmaak wereld in samenwerking met ZO.

De navulzakken

Met de huiscollectie van ZO is je huis ZO schoon. Voor elke ruimte in huis is er een product: ZO. alles schoon, ZO. sanitair schoon, ZO. keuken schoon en ZO. glas schoon. In de gekleurde verpakkingen zit de reiniger. Deze reiniger schenk je handig in de fles en is hersluitbaar door het zwarte draaidopje. Is de navulzak leeg? Dan stuur je deze gratis retour naar ZO. De navulzakken zijn ontworpen voor hergebruik. Bij ZO wordt de zak opnieuw gevuld en wanneer deze niet meer bruikbaar is, dan wordt de grondstof gebruikt voor nieuwe producten.

De sprayer

Schenk de reiniger in de sprayer tot het gekleurde streepje. Met 50 ml vul je één sprayer en kun je ongeveer 150 keer schoonmaken. Vervolgens vul je de sprayer met water. De sprayer is zo mooi vormgegeven dat je deze niet weg zet in een aanrechtkastje, maar gewoon kan laten staan op het aanrecht of in de badkamer. Dat heeft twee voordelen, het scheelt onnodig vervoer van water en onopgemerkt maak je vaker schoon. Elke dag. Zonder schadelijke stoffen en zonder afval.

Veilig en Vegan

Alle producten van ZO zijn veilig en vegan. Er zitten alleen natuurlijke stoffen in van plantaardige bronnen en niets wordt op dieren getest. Daarbij zijn alle producten ontworpen voor hergebruik en door het gebruik van ZO ga je ook bewuster met water om.

Elke ruimte heeft een apart gekleurd microvezeldoekje. Deze kleur komt weer overeen met de navulzak en sprayer, zodat je je niet kunt vergissen. De sprayers zijn in twee kleuren verkrijgbaar: Onyx (koel grijs) en Amber (warm bruin).

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met ZO. In een volgend blog vertel ik meer over mijn persoonlijke ervaringen met ZO schoon!

Laat een reactie achter