vrijdag 03 juni 2016

Woonkamer metamorfose

Bank Sofa Company. Lisanne van de Klift 1

Volgens mij kan ik met recht zeggen, dat de woonkamer een metamorfose heeft ondergaan! De nieuwe bank van Sofacompany, een online winkel met meubilair van Deens design, heeft een plekje gekregen in ons huis. Na lang wikken en wegen en staren op de stofstalen besloten we toch voor licht grijs te gaan. Ik twijfelde om de nieuwe bank in de kleur oud roze te bestellen. Manlief vond dat prima en ik (vind het nog steeds) prachtig, maar ik was bang dat ik een roze bank na een jaar of twee zat zou zijn. Nu wisselt ons interieur regelmatig, maar het is echt wel de bedoeling dat een bank langer mee gaat.

Bank Sofa Company. Lisanne van de Klift 2

Bank Sofa Company. Lisanne van de Klift 2b

Vandaar dat we ons eigen ontwerp samenstelde en gingen voor de 3-zits bank Astrid en kozen voor de kleur Andie light grey. Het is echt heel leuk om je eigen ontwerp samen te stellen. Je kiest voor je favoriete model en vervolgens de stofkleur, de poten en eventueel de knopen. Helemaal naar eigen wens! Zo creëer je een uniek ontwerp, helemaal naar jouw smaak en behoefte.

Bank Sofa Company. Lisanne van de Klift 5

Onze hoekbank is inmiddels verkocht en deze mooie 3-zits bank van Sofa Company heeft zijn intrede gedaan. Heerlijk hoeveel ruimte we weer hebben! Praktisch ook, want nu kan de box straks tenminste fatsoenlijk staan. Het enige wat niet mooi meer stond, waren onze kleden.

Bank Sofa Company. Lisanne van de Klift 4

We hadden er twee, een zwart wit exemplaar en een lookalike pers, maar deze waren echt te klein in combinatie met de nieuwe bank. Vandaar dat er nu een nieuw kleed ligt van 200×300 cm groot. Weer een ‘soort van pers’, maar dan met een totaal andere kleuren combinatie. Naar een mooi (en betaalbaar) zwart wit kleed ben ik nog op zoek, want afwisselen blijft natuurlijk leuk!

Bank Sofa Company. Lisanne van de Klift 2a

En toevallig?! De roze deur die ik laatst in een opwelling kocht, staat perfect bij dit kleed. En zo heb ik met behulp van accessoires toch (een soort van zalm) roze toegevoegd in huis. Ik ben heel blij met deze verandering. Het is zo anders en voelt meteen als thuis. Ben heel benieuwd naar jouw reactie?! Alvast een fijn weekend!

16 Antwoorden

 1. Wauw heeel mooi geworden!

 2. Ik had echt gedacht dat het de roze zou worden. Ik kan me ook zeker in deze keuze vinden ;)
  Je hebt het weer prachtig in beeld gebracht! Geniet van deze nieuwe aanwinst!

 3. wauw wat een toffe veranderingen! Een hele ander sfeer, maar zo leuk! Wordt hier helemaal geïnspireerd van ;)

 4. Wauw, wat een prachtige bank zeg! Heel mooi met ook de vergrijsde muur erachter maar dan net in een andere tint. De foto’s hierboven zouden zo uit een woontijdschrift kunnen komen!

 5. Wauw super tof!!

 6. Supergaaf, mooie kleuren !! Wij willen ook een nieuwe bank en weten ook welke het moet worden alleen de prijs ?!! Nog even sparen

 7. Wauw wat mooi! De bank is prachtig en ik ben dol op zulke kleden!

 8. Wat een plaatje. Ik ben helemaal verliefd op het kleed (dus heel beneiuwd waar die vandaan komt) en de deur. Geniet van je mooie aankopen!

 9. Mooi geworden! Ook de styling :)

 10. Super mooi! Ik wil ook graag een andere bank maar nog niets gezien waarvan ik dacht; wauw!

 11. Erg mooi! Alweer oud nieuws volgens mij maar kan je mij zeggen waar dit kleed te koop is of welk merk het is?

 12. Ik vind dat kleed zo gaaf.
  Waar is die van ben erg benieuwd 😊

 13. Wat een super mooie kleur muur in de woonkamer!
  Weet je nog hoe de verf heet?

 14. Mooi kleed! Waar is die van?

 15. Wat een fantastische en inspirerende site!
  Vraagje… van welk merk is het kleed en waar is deze gekocht?

 16. Hi! Wat een mooie, stoere salontafel staat er op de eerste foto (die houten, ronde). Waar is die van?

Laat een reactie achter