donderdag 02 november 2017

Winterlandschap aan de wand

Mijn Muurmeester heeft een nieuw doek gekregen! Het textieldoek wat met een siliconen rand in het frame wordt gedrukt is heel makkelijk om te wisselen. Daarom kan je bij Muurmeesters ook losse doeken bestellen. Om lekker af te wisselen en je kunst aan te passen aan bijvoorbeeld de verschillende seizoenen. Daar houden wij wel van! Voor de komende maanden koos ik een winterlandschap van een oude meester voor aan de wand.

Hendrik Avercamp

Na ‘De Lauriergracht’ van Breitner, met frisse zomerkleuren. Ging ik nu voor een winters vergezicht ‘Schaatsenrijden in een dorp’ van Hendrik Avercamp. Ook bekend als de stomme van Kampen. Avercamp kon niet spreken en was waarschijnlijk doof. Hij groeide op in Kampen. Waarna hij in Amsterdam het schildersvak verder leerde. Hendrik Avercamp is √©√©n van de bekendste schilders van Hollandse winterlandschappen uit de zeventiende eeuw.

Muurmeester

Je kunt zelf de maat van je Muurmeester bepalen, wat het doek nog unieker maakt. Mijn zwart aluminium frame is wat breder, waardoor dit schilderij er niet helemaal op paste. Door mijn eigen uitsnede te bepalen heb ik nu een geweldig wandobject op maat.

Leven in ons interieur

Deze afbeelding staat perfect in onze woonkamer. Alle kleuren komen terug in het schilderij en er is zoveel op te zien! Je blijft kijken. Het brengt echt leven in ons interieur. Super leuk om de komende periode verder te gaan ontdekken!

3 Antwoorden

  1. Bij het zien van jouw nieuwe schilderij krijg ik ook zin iets nieuws aan de muur te hangen. Ht schilderij staat mooi op die gekleurde muur.

    Groetjes, Margaret

  2. Wat een mooi schilderij. En wat past die perfect bij die muur. Wat een gave kleur die muur, die zou ik ook graag willen in ons nieuwe huis. weet je welke kleur het is?

  3. Staat heel mooi dat schilderij! Wat ik leuk vind is dat het rustige kleuren zijn, maar er wel genoeg te zien is op het schilderij.
    btw, ook een prachtig tapijt

Laat een reactie achter