vrijdag 05 juli 2019

Volero vloerkleed

Het is zo leuk om een nieuw vloerkleed in de woonkamer neer te leggen. Het verander-effect vind ik dan zo groot! Wij hadden best een druk en kleurrijk kleed liggen en je weet, ik houd van afwisseling. Daarom koos ik nu voor een naturel Volero vloerkleed, uit dè vloerkleden webshop, met een mooie roze ruit. Rustig, maar toch met een vrolijke knipoog.

Passie voor vloerkleden

Heb jij een passie voor vloerkleden? Dan zit je bij Volero goed. De producten zijn van hoge kwaliteit en vriendelijk geprijsd. Beide kan ik inmiddels uit ervaring met jullie delen. Ik heb eerder al een blog geschreven over dit speelkleed voor kids, dit vloerkleed in de woonkamer en dit buitenkleed. Stuk voor stuk mooi en super praktisch in het gebruik. Bij Volero vind je vloerkleden voor alle woonsmaken en in verschillende woonstijlen als Bohemian, Industreel of bijvoorbeeld Modern. Voor elk wat wils.

Woonstijl Scandinavisch

Dit kleed Allure Stripe in crème/roze vind je bij de woonstijl Scandinavisch. De hoge zachte pool is heerlijk comfortabel. Het materiaal is makkelijk te onderhouden en anti-allergeen! Dat laatste gaf voor mij de absolute doorslag. Een paar jaar geleden hadden wij een echte Berber liggen. Prachtig! Maar dat bleek met onze dochter echt niet praktisch. Ze zat als kleine baby constant onder de plukken wol. Ik bleef stofzuigen. Daarbij heeft ze een gevoelige huid en aanleg voor eczeem en dat is geen gelukkige combinatie met wol. Met pijn in mijn hart nam ik afscheid van dat kleed en met luid gejuich ontvang ik nu dit exemplaar. In dezelfde stijl. Met een knipoog vanwege de roze ruit en wat blijkt? Het vloerkleed is super onderhoudsvriendelijk. Ja, ook met een peuter/kleuter van bijna drie. Geen allergische reacties en ik hoef niet elke dag te stofzuigen. Voel (lees) je mijn enthousiasme?!

Allure collectie van Mint Rugs

Het hoogpolig vloerkleed is te bestellen in verschillende afmetingen. Wij gingen voor het formaat 200×290 cm, omdat een kleed in de woonkamer voor mij lekker royaal aan moet voelen. De Allure collectie van Mint Rugs uit verschillende prints en kleuren. Keuze genoeg uit comfortabele en trendy vloerkleden!

Stiekem heb ik mijn oog al laten vallen op de Allure Muse crème. Een vloerkleed uit dezelfde lijn en gemaakt van hetzelfde materiaal (100% polypropyleen), maar dan niet met een Scandinavisch tintje, maar met een heerlijk Bohemian sfeertje. Ik ben benieuwd naar jouw favoriet!

Laat een reactie achter