vrijdag 24 september 2021

Studio Assorti

Heerlijk vind ik het, om met kussens te stijlen. Met een sierkussen kun je zoveel kleur en sfeer toevoegen aan je interieur. Deze keer mocht ik met de kussens en het tafelkleed van Studio Assorti aan de slag. Lees je mee over dit frisse interieur merk?

Handgeschilderde tekeningen en illustraties

Studio Assorti is het design label van Joke Seys. Joke volgde kunstonderwijs aan de Middelbare school en is afgestudeerd als interieurvormgever. Haar handgeschilderde tekeningen en illustraties verwerkt Joke tot prints. Deze prints zijn vervolgens te bewonderen op woondecoratie, behangpapier, muurdecoratie, notitieboekjes en kaartjes. Neem maar eens een kijkje in de webshop van Joke! Daar vind je originele woonaccessoires en paper goods, allemaal producten die de alledaagse dingen in het leven mooier maken.

Creatief ondernemen

Creatief ondernemen is een droom van Joke, die met Studio Assorti werkelijkheid is geworden. Ik vind het heel belangrijk om creatieve ondernemers te steunen. Los van de massaproductie en met respect voor de natuur. Hoe uniek zijn deze sierkussens en het tafelkleed is toch gewoon voor onze woonkeuken gemaakt? Woonaccessoires die je niet overal tegenkomt maken van je interieur een heel persoonlijk geheel. Juist door te gaan combineren kom je tot een uniek resultaat.

Flowers in bloom

Inspiratie haalt ontwerpster Joke Seys uit de natuur. Gecombineerd met haar passie voor kleur ontwerpt Joke prachtige producten waar ik heel blij van word. De sierkussens zijn onderdeel van de collectie ‘Flowers in bloom’. Deze collectie van Studio Assorti is geïnspireerd op bloemen in de eigen tuin en vervolgens digitaal bewerkt tot een print. De producten van ‘Flowers in bloom’ zijn verkrijgbaar in de kleuren terra en teal green.

De sierkussens zijn in de webshop van Studio Assorti te koop als complete set of als losse kussenhoes. Ze zijn net als het tafelkleed gemaakt van 100% polyester. De stof is mooi mat en heeft een lichte textuur.

De terra sierkussens en het tafelkleed kleuren prachtig in onze woonkeuken en met mijn liefde voor bloemen, zit het met deze print meteen goed! De terra kleur geeft net even een onverwacht accent. Toch is het een geheel, omdat de kleur terugkomt in het vloerkleed wat onder onze eettafel ligt. Het teal green kussen vond meteen een plekje in één van onze grijsblauwe Vitra stoelen aan de eettafel. Zo zijn de producten van Studio Assorti bij ons thuis direct in gebruik genomen.

Klik gerust eens door naar deze toffe webshop en steun creatief onderneemster Joke Seys van Studio Assorti door haar ook gezellig te gaan volgen op Instagram. Wij zijn benieuwd wat jouw favoriete print en/of product is van dit Belgische design label.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Joke Seys van Studio Assorti. Mijn hart gaat sneller kloppen van unieke en originele woonaccessoires. Hoe tof is het om een creatief onderneemster te kunnen steunen en tegelijk te mogen inspireren om van je huis een thuis te maken?!

3 Antwoorden

  1. Goedemiddag Lisanne,

    Het vloerkleed onder de tafel vind ik echt fantastisch. Mag ik vragen waar dat vandaan komt?

    • I am also very interessted in your rug. If you dont mind I also would like to get know where I could buy it. Thanks a lot

  2. Hi! you really have a gorgeous home! Can I ask you where the kitchen is bought? I live i Oslo, Norway.

    best regards Inger

Laat een reactie achter