vrijdag 31 mei 2019

Soof de serie en een Zuiver wandlamp

Afgelopen seizoen zat ik weer aan de buis gekluisterd. Dol ben ik op de serie Soof. Heerlijke humor, ultieme ontspanning en een fijne dosis interieur inspiratie. Ben ik de enige die tijdens de afleveringen de verschillende huizen en keukens afspeur en intens geniet van het sfeertje wat ze daar neerzetten? Woonkeukens en woonkamers waar echt geleefd kan worden. Natuurlijk weet ik best dat het sets zijn en in scène is gezet, maar man wat een fijne woningen zie ik daar. Zo viel mijn oog tijdens een aflevering op deze Zuiver wandlamp, uitgevoerd in de kleur grijs.

Puur en eigentijds design

De Shady wandlamp van Zuiver is een moderne lamp met een lekker retro tintje, door de strakke lijnen, de vorm van de kapjes en de messing details. Naast mooi is de wandlamp ook nog eens heel praktisch. De beide armen en lampenkappen zijn verstelbaar, zodat je zelf je schijnrichting kunt bepalen. Zuiver is een Nederlands bedrijf wat staat voor puur en eigentijds design. Zuiver heeft een uitgebreide collectie verlichting, meubels en woonaccessoires.

Bij fonQ

Deze week zit ik flink in de hoek van de verlichting! Mooie en goede verlichting vind ik soms wel moeilijk te vinden, maar afgelopen maand was het twee keer raak. En jij? Ben jij nog op zoek naar een goede wandlamp? Bij fonQ vind je een ruim assortiment waar je een keuze uit kunt maken. Het is moeilijk kiezen, maar ons is dat gelukt. Welke wandlamp vind jij het mooist?

Een heel fijn en zonnig weekend toegewenst, lieve mensen!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ. Dankjewel lieve Daphne (en Tessa en Marcella en Anne en alle andere fijne mensen die bij dit mooie bedrijf werken of gewerkt hebben en waar ik zo fijn contact mee heb/gehad) voor je vertrouwen en deze alweer jarenlange samenwerking. Ook dit blog (de hoeveelste is het inmiddels?) maakte en schreef ik weer met heel veel plezier! Op naar nog veel meer mooie inspiratie momentjes! 

Een Antwoord

  1. Beste Lisanne,

    Ik zag toevallig wat foto’s van je in vt wonen van maart 2019. Daarin stond een kastje met een plant erop tegen een prachtig roze achtige muur. Welke kleur zat er op de muur ?

    Ik vind de kleur grijs die je op de foto hebt bij de lamp ook erg mooi. Wat is dat voor een kleur?

    Ik wil graag mijn muur verven. Er staat een grijze/taupe kleurige kast voor. Kun je een kleur daarbij adviseren?

    Harte groet Ari

Laat een reactie achter