woensdag 23 mei 2018

Oh baby baby van keramiek en een nieuw vloerkleed

Vorige maand pakten we onze achtertuin aan. De tuin werd kindvriendelijk gemaakt en flink opgefrist. Dit buitenkleed van Volero maakte deze metamorfose helemaal af. We zijn er nog steeds zo blij mee! Vandaag mag ik een nieuw vloerkleed voor onze woonkamer met jullie delen. Wat een luxe, hè? Naast een groot assortiment aan buitenkleden, vind je hier bij Volero namelijk ook een enorme verscheidenheid aan vloerkleden voor binnen.

Een Perzisch vloerkleed

Voor de woonkamer zocht ik een Perzisch vloerkleed uit. Ik heb een zwak voor deze kleden. Het zijn zachte, praktische (je ziet weinig vlekken op deze kleden en dat is reuze handig voor een huishouden met een peutertje van bijna twee) en sfeervolle kleden. De vloerkleden zijn geïnspireerd op de originele, karakteristieke kleden uit het oude Perzië en ze worden gecombineerd met ontwerpen en materialen van nu. Dit vloerkleed heeft een lichte basis met roze rode accenten in het patroon. Een frisse combinatie voor op onze grijze gietvloer. Perfect voor de zomer!

Dit vintage vloerkleed is, net als het buitenkleed waar ik eerder naar linkte, 200 cm bij 290 cm groot. Een kleed van flink formaat geeft een ruimtelijk effect aan je zithoek. Fijn om bij Volero je kleed aan te kunnen passen aan de grootte van je zithoek.

Een baby van keramiek

Op de woonkamertafel en op het kastje zie je een baby van keramiek staan. De één in het roze en de ander in het wit. Beide met een gouden pampertje om. Wanneer je naar deze verlegen, lachende baby kijkt, krijg je toch een dikke glimlach op je gezicht? Ze zijn van de hand van Wietske Sietsma en afkomstig uit haar Atelier W. in Arnhem. De ‘Sweet little baby‘ is gemaakt van aardewerk en 10 cm hoog. Schatjes vind ik het!

Rust en kleur

Een zomerse look. Wat een ander vloerkleed al niet te weeg brengt! Het schilderij verhuisde naar boven de eettafel en ik hing een bohemian wandkleedje aan de muur boven de bank. Met dit vloerkleed kan ik mijn verlangen naar rust en kleur lekker afwisselen, want ik kan beide heel erg waarderen. Wat heeft jouw voorkeur?

Een Antwoord

  1. Hoi! Als ik doorklik naar het vloerkleed dan staat er dat het rood is ipv roze? Of is dat een ander kleed? Groetjes, Saar

Laat een reactie achter