woensdag 25 oktober 2017

Ereplaatsje voor velvet

Warm roze in velvet met een industrieel zwart stalen frame. Op papier is dat een hele toffe combinatie, maar bij het zien van deze eetkamerstoel… Ik vind ‘m zo mooi! Veel te mooi om tussen de andere stoelen aan de eetkamertafel te zetten. Deze stoel heeft een ereplaatsje aan het bureautje op onze slaapkamer gekregen. Het is een fijne plek om even rustig te bellen of televisie te kijken. (Ja, wij hebben een televisie op onze slaapkamer staan. Weliswaar in de kledingkast, maar aanwezig om een gestolen uurtje relaxed naar een mooie film of een goed programma te kijken.) Aan ons werkplekje op de slaapkamer kan ik me even terugtrekken en lekker ongestoord aan het werk gaan. Dit stoeltje van Mowkan is niet alleen heel erg hip en mooi, maar het zit ook nog eens reuze comfortabel.

Mowkan een nieuw interieurmerk

Mowkan is een nieuw interieurmerk, waarvan de website nèt gelanceerd is. Vers van de pers! Het stoeltje is in verschillende kleuren verkrijgbaar: sky, rosewood, forest, slate en petrol. Ik koos voor rosewood. Want niet alleen het donkergroen van onze bank in de woonkamer combineert fantastisch met velvet, het oud roze van dit stoeltje vind ik ook een hit! Voor welke kleur zou jij gaan? Dit model is trouwens ook als barkruk verkrijgbaar bij Mowkan. Voor degene die de luxe van een bar in huis hebben!

Velvet toepassen in je huis

In het Engels is het velvet in het Frans velours en in het Nederlands noemen we het fluweel. Deze mooie stof nestelt zich weer fijn in onze interieurs. Na kussens, plaids en banken, zie je deze stof nu ook op eetkamerstoelen. De stof heeft een luxe en rijke uitstraling. Perfect voor de komende wintermaanden en feestdagen. Dan wil je toch net even iets extra’s. Door te kiezen voor een kleur die niet standaard is, krijg je een echte eye-catcher in je interieur. Nog gewaagder wordt het geheel wanneer je de accessoire of in dit geval het meubelstuk met bijzondere trendkleuren combineert. Hier schilderde ik onze slaapkamerwand boven de lambrisering in de warme kleur ‘Diningroom red’ van Painting the Past. Zo knalt het stoeltje van Mowkan er echt uit!

2 Antwoorden

  1. Prachtige kleur op je lambrisering en wat een toffe stoel!

  2. Mooi werkplekje met een mooie, fijne stoel. Ik vind de plant in die mooie pot echt prachtig.

    Groetjes, Margaret

Laat een reactie achter