dinsdag 04 oktober 2022

Een gezellige wegkruip fauteuil

Een gezellige wegkruip fauteuil. Daar ontbrak het nog aan in onze woonkamer. Zo eentje waar we deze herfst en komende winter heerlijk met een kopje thee in weg kunnen kruipen met een goed boek. Met dat in mijn achterhoofd ging ik op zoek in de webshop van OTTO.

Chesterfield fauteuil van Home affaire

OTTO ken je misschien nog wel van vroeger. Wanneer elk seizoen weer zo’n lekkere dikke catalogus op de deurmat plofte. Wist jij dat OTTO nu een zeer uitgebreide webshop heeft? Waar je terecht kunt voor wonen, mode, sport en bijvoorbeeld multimedia? Ik ging gericht op zoek naar fauteuils. Bij het zien van deze Chesterfield fauteuil van het merk Home affaire in de kleur donkerrood wist ik direct, dit is ‘m. Ik zag mijzelf al opgekruld zitten met een boek voor me op de lekkere brede leuning, een kopje thee bij de hand en de voetjes richting de haard.

In verschillende kleuren verkrijgbaar

Deze gezellige Chesterfield van OTTO is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Mijn oog viel direct op de donkerrode kleur, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik even getwijfeld heb of ik hier ook echt voor zou durven gaan. Zelfs ik vond het donkerrood vrij gewaagd. Uiteindelijk heb ik toch de knoop doorgehakt, omdat ik wist dat de stoel tegen de zwarte boeken,- en televisiewand van ons zou komen te staan en omdat ik graag wilde dat de stoel gezelligheid en kleur zou brengen. Mocht deze mooie kleur rood teveel voor je zijn, kijk dan ook eens naar de donkergroene en oudroze variant. Die zijn ook prachtig!

Als een kind zo blij ben ik met deze klassieke fauteuil in huis. De kleur is prachtig, nog mooier dan ik had gedacht en de stoel zit heerlijk. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe stoel? Of wil jij misschien een nieuw vloerkleed? Klik gerust eens door naar de webshop van OTTO. Het assortiment is enorm! Je hebt keuze in zoveel verschillende modellen en kleuren, daar zit vast iets voor jou tussen.

Laat een reactie achter