maandag 10 februari 2020

DOK 2 | “Mag ik je kussen?”

Aanstaande vrijdag is het de dag van de liefde. Nu is dat wat mij betreft niet voor maar één dag in het jaar, maar ik vind het wel heel leuk om er op Valentijnsdag net wat extra aandacht aan te besteden. Thuis, voor mijn dierbaren, maar ook hier op het blog. In samenwerking met DOK 2 mag ik dit jaar de actie “Mag ik je kussen?” organiseren.

Sierkussens

In oktober ging ik voor DOK 2 aan de slag met een metamorfose van onze eettafel. Als je het leuk vindt, kun je nog eens terugkijken. Deze keer is de zithoek aan de beurt. Speciaal voor Valentijnsdag ging ik los met kussens van het merk By-Boo. In de winkel van DOK 2 vind je een ruim assortiment van deze fijne sierkussens. Ik ging dit keer voor stoer: stoere kleuren als zwart, wit en bruintinten en stoere materialen als leer, fluweel en katoen. Met een goed kussen creëer je gelijk sfeer in je woonkamer en pas je makkelijk een trend toe. Een sierkussen is simpel te vervangen en geeft een groot resultaat.

LABEL51

Daarbij koos ik voor een tof fauteuiltje in de kleur ‘Rust’ met fluwelen stof en stoer zwart metalen frame, passend bij de look van de sierkussens. Deze fauteuil ‘Flow’ van LABEL51 is nieuw in de collectie van DOK 2 en is in de mooiste tinten verkrijgbaar. Persoonlijk vind ik de grijze en blauwe kleur ook heel tof! En jij? Het stoeltje heeft een fijne zit en je schuift ‘m heel makkelijk bij in de zithoek.

Alle andere accessoires en meubels op de foto had ik al. Puur door het toevoegen van een stoere fauteuil en een aantal toffe sierkussens gaf ik onze woonkamer een nieuw en fris gevoel.

Actie

Van 10 t/m 15 februari heeft DOK 2 een leuke actie. Bij een minimale besteding van €200,- ontvang je een gratis sierkussen. Let op! Deze actie is alleen geldig in de winkel in Veenendaal en geldt dus niet voor bestellingen in de webshop. Dit geeft je gelijk een goede reden om inspiratie op te gaan doen in de sfeerkamers van DOK 2! Mocht je nou niet in de gelegenheid zijn om zelf in de winkel langs te gaan, klik dan eventjes door naar mijn Instagram account. Daar mag ik net zo’n sierkussen van By-Boo als ik hier op de bank heb liggen weggeven! Voor welke van deze vijf zou jij gaan? De winnaar loten we op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari aanstaande.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met DOK 2. 

Een Antwoord

  1. Hi Lisanne, inspirerende foto’s en blogs, dank je wel! omdat we er zelf over denken; ben je nog steeds blij met je vintage pink fauteuil van Dutchbone? Ik ben benieuwd! En ik kom uit Hengelo, dus ik zal via je Instagram ook nog even voor de kussenactie aan de slag gaan! ;) Groetjes!

Laat een reactie achter