woensdag 12 februari 2020

Behang van Roomblush

Woensdagmiddagen zijn voor lekker spelen en ondertussen geniet ik trots van mijn nieuwe behang van Roomblush. Voor het eerst heb ik zelf een wandje behangen! Eerlijk? Het viel me reuze mee. Al jaren assisteer ik mijn handige vader bij dit soort klusjes. Van hem heb ik heel wat tips en trucs geleerd. Daarbij is het behang van Roomblush van hele goede kwaliteit. Één rol bevat vier banen, die al handig afgetekend zijn, daarom hoefde ik niet te gaan passen en meten. Behanglijm maken doe ik al jaren, maar dan in de rol van juf. Dus ook die hindernis was snel genomen. Vervolgens smeerde ik de behanglijm rechtstreeks op de muur. Een baan van het vliesbehang er tegenaan, even goed opletten of alles recht zit en klaar! Reuze blij ben ik met het resultaat!

Vandaag kiezen we gezellige spelletjes uit de kast. Lekker ouderwets ‘Mens erger je niet’ of ‘Vier op een rij’ zijn hier momenteel favoriet. Voor de komst van onze dochter was dit mijn boekenkast, maar inmiddels zijn de boeken eruit en staat het oude kastje vol met speelgoed. Op woensdagmiddag gaan de deurtjes van de kast open en wordt letterlijk alles uit de kast gehaald. Kleuren, spelen met de duplo of alle Nijntjes op een rij. Aan het einde van de dag gaat alles de kast weer in, de meeste spullen zitten in kratten en is de kamer direct weer opgeruimd. Voor ons werkt dit heel goed. Waar bewaar jij het speelgoed van je kind(eren)? Hoe pak jij dat aan? Daar ben ik stiekem best nieuwsgierig naar.

Verschillende kleuren en printjes

Ik ben al jaren fan van het behang van Roomblush. Dol ben ik op de verschillende kleuren en printjes. Perfect voor op de kinderkamer, maar ook reuze mooi op je eigen slaapkamer of zoals ik deze keer deed gewoon in de woonkamer. Ik koos voor het behang ‘Kelim’. De Kelim print is geïnspireerd door tapijten uit Turkije. De kleuren uit de grafische print zijn prachtig zacht. Nude, okergeel, een mooie terra tint en voor wat pit een blauwe en groene toevoeging. Alle kleuren uit ons interieur komen in dit behang samen en geven een perfecte achtergrond voor ons oude blauwe speelgoedkastje.

Durf jij het aan om voor een behang met een printje te gaan? Vergeet dan niet om eerst een kijkje te nemen bij de mooie en uitgebreide collectie van Roomblush. Wij vinden het een absolute aanrader!

Laat een reactie achter