woensdag 16 maart 2022

Bank van By Sidde

Toen we naar dit huis verhuisden (bijna twee jaar geleden) hadden we een plan. Een woonkeuken: met een eettafel royaal in het midden en een extra zithoek met een grote bank zodat we van het uitzicht over de weilanden konden genieten. Deze missie is helemaal geslaagd. Onze woonkeuken is niet alleen de plek waar gekookt en gegeten wordt, maar ook de plek waar we relaxen, bijkomen, knutselen, werken, lezen, spelen, heel veel kopjes thee drinken en gezellig kletsen en heel erg genieten.

De woonkamer moest de plek worden waar we ons lekker terug konden trekken. Deze ruimte is namelijk aan de tuinzijde, wat fijn veel privacy geeft. Gezellig bij de sfeerhaard, wat lezen, spelletjes doen of televisie kijken en fijn samen zijn en ontspannen. Helaas lukte het mij niet om deze plek in één keer goed te krijgen. Ik had namelijk de verkeerde bank gekocht! Iets met een impuls, waardoor we twee driezitsbanken hadden die totaal niet geschikt waren voor de ruimte. Ik heb letterlijk alle opstellingen geprobeerd, maar de beste optie bleek degene waarbij de openslaande deuren compleet werden geblokkeerd. Dat is voor de winter niet zo’n probleem, maar vanaf het voorjaar werd het lastig.

Make-over

Toen ik de kans kreeg om samen te gaan werken met By Sidde greep ik deze met beide handen aan. Waarom? Ik volg By Sidde al lang en vind de banken (en overige producten) die zij leveren heel erg mooi! En daarbij was onze woonkamer absoluut toe aan een make-over! Fanatiek ging ik met mijn rolmaat aan de slag en kroop ik over de vloer om deze keer, zeker weten, voor de perfecte opstelling te gaan. En? Missie geslaagd! Meer dan geslaagd zelfs.

Ik koos voor een lichte stof genaamd: Desert light. Onze woonkamer is namelijk op het noorden, waar ik met de okergele muur het zonnetje in heb proberen te laten schijnen en met deze lichte bank zorgt dat voor een nog lichter geheel. Best spannend, want we hebben nog wel een kleintje van vijf jaar rondlopen. De bank is echter behandeld met Protexx vlekkengarantie en tot nu toe ben ik daar erg tevreden over.

Model Nomi

Deze designbank heet model Nomi. Opvallend aan dit model zijn de mooie afgeronde vormen en de stoffering tot aan de grond. Deze bank is ook in een XL variant verkrijgbaar. Ik koos de gewone uitvoering, omdat deze maten perfect zijn voor onze zithoek.

De bank kan vrij in de ruimte worden geplaatst of langs een wand. Bij ons staat de bank gedeeltelijk voor een muur (wel een stukje van de muur af voor een meer ruimtelijk effect) en gedeeltelijk voor het raam. Doordat de armleuning daar niet helemaal doorloopt kijk je toch mooi de tuin in en neemt het geen licht weg.

Wij hebben deze bank nu ruim een maand en ik ben nog elke dag heel erg blij met de bank. Wist jij dat je bij By Sidde 30 dagen mag proefzitten? Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde keuze maakt. Een top service!

Bij By Sidde heb je vijf jaar garantie op je aankoop, een snelle levering (ook een super vriendelijke, wat een gezellige mannen waren de twee bezorgers) en vanaf €50,- wordt de bank gratis bij je thuis bezorgd.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met By Sidde. Een samenwerking waardoor onze woonkamer nu helemaal compleet is!

Laat een reactie achter