zondag 30 augustus 2015

Woonkussen Big Doug

Big Doug woonkussen Lisanne van de Klift

Dit woonkussen gaat met zijn tijd mee. Mijn ouders kochten het aan het begin van hun huwelijk bij de Bijenkorf in Den Haag en zo lang als ik mij kan herinneren ligt het al bij ons thuis. Over het kussen zit nog steeds de originele stof met retro print in bruine en gele kleuren, maar die stof zit al tijden verstopt. Het kussen heeft in de loop der jaren verschillende hoezen gehad, al naar gelang de trends van die tijd.

Big Doug woonkussen styling Lisanne van de Klift

Toen ik op mezelf ging wonen, mocht ik het vloerkussen meenemen. Ik haakte er een nieuwe hoes omheen. Grappig, maar om eerlijk te zijn niet echt een groot succes. Daardoor belandde het kussen op de logeerkamer onder het bed.

Big Doug woonkussen van into the fold styling Lisanne van de Klift

Dit weekend haalde ik het vloerkussen weer naar beneden. Ik vond namelijk de perfecte outfit voor deze ´floorie´. Big Doug is zijn naam en deze fantastische hoes komt helemaal van Down Under. Penelope is de eigenaresse van de Australische webshop Into The Fold, waar deze hoes verkocht wordt.

Big Doug woonkussen van into the fold Lisanne van de Klift

Ik ben fan van haar producten. De prints zijn stoer en de hoezen zijn heel praktisch. Ze zijn namelijk van waterafstotend materiaal gemaakt en kunnen daardoor zelfs buiten gebruikt worden. De stof voelt heel soepel en helemaal niet stug, hoewel je dat wel zou verwachten van buitenmateriaal. Heb je zin om even een kijkje te nemen in de webshop Into the Fold, klik dan hier.

De blauwgrijze vaas is van de nieuwe wooncollectie van de Hema. De poster van Anton Corbijn nam ik uit Stockholm mee en kocht ik in de winkel van het Fotografiska museum.

Laat een reactie achter