donderdag 04 december 2014

Winter banner

Lisanne van de Klift winter

Samen met mijn moeder bracht ik een bezoekje aan een tuincentrum bij ons in de buurt. Tijdens het shoppen viel ons oog op deze banner. Ik vind het behang Woods van Cole & Son ontzettend mooi, dat behang is bijvoorbeeld hier te koop. Dit winterse doek deed mij aan het behang denken. Mijn moeder is al jaren fan van herten. Wij hadden vroeger al een gewei in huis hangen, voordat het een trend werd. Ik kan me herinneren, dat tijdens een verjaardagsfeestje het vriendje van een vriendin aan mij vroeg of mijn vader soms boswachter was.

Beide hebben we dus dit leuke doek mee naar huis genomen. Ik kocht de banner bij dit tuincentrum in Wageningen. Bij de bouwmarkt kochten we een koperen buis. Deze is op maat gezaagd, een deel is gebruikt om de doek aan op te hangen en het andere deel zorgt ervoor dat het doek glad blijft hangen. Buiten is het koud. Met dit doek heb ik een beetje winter in huis gehaald. Fijn Sinterklaas weekend!

10 Antwoorden

 1. Ziet er erg mooi uit; past goed bij het geheel zo!

 2. Hahahah, ik wed dat dit tuincentrum nu snel door zijn voorraad heen is. Té leuk (maar helaas ook te ver).

 3. Wat een mooie banner! Leuk dat je het met koperen buizen hebt gedaan. Ik doe zulke dingen vaak met bamboestokken, maar dit is ook een goed idee;-). Groetjes en ook een leuke sinterklaas!

 4. Super mooie site geworden.
  Erg professioneel veel succes.
  Mooie banner trouwens…
  Liefs Kirsten
  -X-

 5. Heel gaaf Lisanne!!
  Je hebt altijd zulke leuke ideeën, heel inspirerend!

  Fijne zondag alvast
  X Els

 6. Wat gaaf en wat een heerlijk sfeertje in jullie huis! Ik ben helemaal weg van de banner en heb er een mailtje aan gewaagd naar het tuincentrum. Zulke sfeermakers zijn perfect voor in ons kleine huisje waar we helaas de kerstboom een jaartje overslaan wegens de verkoop van ons kleine huis. Dank voor de inspiratie!

 7. Heel erg mooi!
  En in m’n studententijd kwam ik ook wel in t tuincentrum daar! Nu zal ik hier in de buurt eens kijken…

 8. Kun valitset online-kasino sinun täytyy pelata , seuraava
  joudut rekisteröitynyt jäseneksi .

Laat een reactie achter