vrijdag 07 november 2014

On my wall

Stoer Metaal plankdrager koper

Voor deze originele plankdragers ben ik als een blok gevallen. Meestal ligt de plank op de plankdrager. In dit geval hangt de plank in de plankdrager. Dat vind ik zo’n leuk effect geven.
De plankdragers zijn verkrijgbaar in koper,- en metaalkleur. De koperkleurige plankdragers zijn roodkoper en zijn ideaal om de kopertrend subtiel mee toe te passen in je interieur.
De metaalkleur is in de kachelpoets gezet, zodat de plankdragers de metaal look behouden. Kijk even uit met ophangen, want je krijgt er wel zwarte handen van. Na verloop van tijd trekt de kachelpoets in en geven ze niet meer af. Hangen de plankdragers eenmaal aan de muur, dan kan je helemaal los met de styling.

Stoer Metaal plankdrager roodkoper

Kies een plank om in de plankdragers te leggen. Een plank van 20 cm breed past er mooi in. Ik heb gekozen voor een iets minder brede plank, voor een speels effect. Met de keuze van de plank, bepaal je een groot deel van de look van de styling. Je kan bijvoorbeeld voor stoer steigerhout gaan, voor vintage oud hout of voor modern berken multiplex. Ik ben voor het laatste stijl gegaan, omdat ik dat hout ook voor andere items gebruik. Bijvoorbeeld voor de onderzetters en plantenhangers uit mijn shop.

Stoer Metaal plankdrager zwart

Bepaal de plaats waar je de plankdragers aan de muur wilt bevestigen. Door er nog een set plankdragers boven te hangen, creëer je een soort kastje aan de wand. Het is ook erg leuk om twee sets naast elkaar te hangen, zo krijg je een lange wandplank die mooi en handig is in bijvoorbeeld de keuken. Ik heb een set plankdragers boven mijn bureau gehangen. Een leuke plek om te stylen en handig om extra spullen op en onder kwijt te kunnen.
De plankdragers zijn verkrijgbaar bij Stoer Metaal. Wil je ook een setje bestellen klik dan hier of hier. Via mijn Instagram account mag ik een set plankdragers weggeven. Mijn Instagram vind je hier.

Fijn weekend! En bedankt voor alle leuke, enthousiaste en lieve reacties op de opening van mijn website!

 

The ‘plankdragers’ are available in copper and metal. You can buy them in the beautiful shop of Stoer Metaal.

2 Antwoorden

  1. Dat heeft zeker een leuk effect! Ik vind de bronzen variant erg mooi.

    Liefs, Marina

  2. Heel gaaf deze plankendragers. Zelf ben ik verlieft geworden om de leren variant, die lijken hier wel erg op!

Laat een reactie achter