woensdag 07 april 2021

Verjaardag

Dat was een intens weekje! Afgelopen week is er zoveel gebeurd. Ik begon op maandag met een blaasontsteking. Nog nooit gehad. Nou, ik kan nu uit ervaring vertellen: dat is niet prettig. Ronduit onhandig! Gelukkig sloeg de kuur goed aan en ging het met een paar dagen al een stuk beter, inmiddels is het zelfs al weer verleden tijd.

Woensdag was ik jarig. Ik mocht mijn 37e verjaardag vieren. Nu wilde ik er dit jaar niets aan doen. Vorig jaar ook niet trouwens. Toen zaten we in de eerste lockdown en ook dit jaar vind ik het nog steeds niet de tijd voor het vieren van verjaardagen. (Ieder zijn of haar mening natuurlijk!) Hopelijk kunnen we snel alle feestjes in gaan halen. Dan hang ik de vlag uit. Helemaal onopgemerkt ging mijn verjaardag niet voorbij en dat was stiekem wel heel erg leuk.

Velvet Cake

Voor mijn verjaardag maakte Janet van Sticky Flour de mooiste en lekkerste taart ooit. Het bleek dat ze twee straten achter mij woont! Dus voor alle Veenendalers (en omstreken ook hoor) noteer deze tip: Sticky Flour. Elke taart wordt op bestelling gemaakt en is een unieke creatie. Deze taart is een Velvet Cake met creamcheesefrosting en verse frambozen en roze Tony. Om je vingers bij af te likken! En wat dacht je van die fantastische bloemenkoekjes?!

Kleurrijke rugtassen

Je kunt het je nu niet meer zo goed voorstellen, maar afgelopen woensdag was het prachtig weer. Ik kan mij niet herinneren dat het op mijn verjaardag ooit zo warm was. Het zonnetje voelde als een cadeautje, we aten van deze heerlijke taart in de tuin en van mijn liefsten kreeg ik een toffe nieuwe rugtas van Sticky Lemon. Ben jij al bekend met dit merk? Ik ben dol op deze kleurrijke rugtassen! De tas werd via Instagram (online) gekocht bij Stokstaart in Den Haag, een fantastische concept store voor kinderen en ouders. Ik hoop er ooit nog eens op bezoek te gaan.

Van mijn ouders kreeg ik hele toffe nieuwe sneakers. Je kunt ze spotten op de foto’s en in mijn oren pronken nieuwe oorbellen van Bloosz, mijn favoriete spot voor de fijnste sieraden.

Het roze taartplateau is van PRCHTG. Waar ook de gele etagère met kleurrijke waterglazen en het ronde dienblad op het aanrecht vandaag komt. PRCHTG bestaat uit de twee bloggende dames Jessica en Fleur, met een heerlijke webshop en hele fijne cursus ‘Stylen met PRCHTG’. Een cursus waarbij je toegang krijgt tot livesessies (die later terug te kijken zijn), toegang tot een besloten Instagram account en toegang tot een online werkboek. Je krijgt tijdens deze cursus inzicht in je eigen woonstijl en ontwikkelt tools voor het maken van een stylingplan om van jouw huis een echt thuis te maken. Ook is er in klein gezelschap ruimte om vragen te stellen aan Jessica en Fleur! Super leuk natuurlijk, want dit zijn twee meiden met een speciale neus voor alles wat jouw huis mooi en bijzonder maakt. Vanaf 12 april gaat er weer een nieuwe cursus van start en met de code Lisanne krijg je de kinderkamer module er gratis bij!

Dit blog had ik eigenlijk afgelopen weekend willen posten. De Paasdagen leken mij een mooi moment. Tot zaterdagmiddag onze dochter van vier zo hard van haar fiets viel, dat ze een hersenschudding bleek te hebben. Phoe, wat zijn wij geschrokken! En wat voel je je dan kwetsbaar als moeder. Gelukkig heeft ze inmiddels weer praatjes en knapt ze verrassend snel op, maar dit wil ik liever niet nog eens meemaken.

Om te vieren dat onze Juul zo snel weer de oude is, vandaag het blog wat vorige week eigenlijk online had moeten gaan. Wanneer buiten regen, hagel en sneeuw valt, kijk ik lekker een keer extra naar deze vrolijke en zonnige foto’s van vorige week!

2 Antwoorden

  1. Wat schrikken zeg! Fijn dat het uiteindelijk meevalt. En gefeliciteerd natuurlijk! ♥️

  2. Gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn dat alles weer goed is gekomen met jullie. Wat een week!

Laat een reactie achter