vrijdag 11 september 2015

Stoer Metaal trolley

Stoer Metaal trolley door Lisanne van de Klift

Hoe stoer is deze ijzeren trolley uit de webshop van Stoer Metaal?! Voor mij heeft deze trolley echt de wauw factor. Het maakt ons huis in elk geval een stuk stoerder. Hij is stevig, robuust en heel praktisch. De trolley is namelijk heel makkelijk wendbaar. Leuk om te stylen, maar ook heel handig in het gebruik.

Stoer Metaal trolley Lisanne van de Klift

Deze trolley is ontworpen, door Alet en Susanne. Alet en Susan zijn de dames achter de webwinkel en het merk Stoer Metaal. Ze maken de trolley in eigen werkplaats en verkopen de Stoer Metaal producten samen met een heel aantal andere fijne merken in hun webshop. Criteria? Stoer, gedurfd en industrieel moeten de ijzeren lifestyle producten zijn!

Stoer Metaal styling door Lisanne van de Klift trolley

De trolley is verkrijgbaar in een witte, ijzeren en groene kleur. Ik heb gekozen voor deze ijzeren versie, die een mat zwarte look heeft. Wat mij betreft komt het industriële karakter van de trolley zo nog beter tot z’n recht.

Het stoeltje op bovenstaande foto is ook nieuw en matcht prachtig bij de trolley door het ijzeren frame. Het stoeltje is van het merk Hübsch en is hier verkrijgbaar.

Stoer Metaal styling trolley door Lisanne van de Klift

Wil je de trolleys in het echt bewonderen? Dat kan! Ze zijn namelijk dit najaar in het vtwonen huis op de vtwonen & designbeurs (eerder heette dit de woonbeurs) te bewonderen. Deze beurs is van 29 september t/m 4 oktober.

En… houd mijn instagram account in de gaten. Er staat namelijk een hele stoere actie in de planning…

Fijn weekend!

2 Antwoorden

  1. Heel erg mooi! En die stoel is ook fantastisch!!! Ben benieuwd naar je actie op IG ;)

  2. Hey there! I’ve been following your blog for a
    while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from New Caney Tx!
    Just wanted to tell you keep up the fantastic work!

Laat een reactie achter