woensdag 16 september 2015

Rozenkelim badmat

Rozenkelim badmat keuken styling en fotografie door Lisanne van de Klift

Als ik aan een badmat denk, dan schieten me de woorden ouderwets, tuttig, ovaal en hoogpolig te binnen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook denk aan warme voeten. Het is stiekem wel fijn zo’n matje voor de wastafel. Soms weegt het comfort zwaarder dan de styling, maar in dit geval duidelijk niet.

Tot ik de badmatten van Rozenkelim ontdekte. Ik ben om. De badmat heeft de looks van een hip kleedje, door de Rozenkelim print en is geschikt voor de natte ruimte.

Rozenkelim badmat keuken styling Lisanne van de Klift

In de keuken staat de mat ook leuk. Een handig detail, er zit anti-slip aan de onderkant. Inmiddels kan ik uit ervaring delen, dat de mat stevig op z’n plaats blijft liggen.

Rozenkelim badmat badkamer styling Lisanne van de Klift

Met deze accessoire in ons huis hebben we gelijk een primeur, want ik deelde nog niet eerder onze badkamer. Klein, functioneel en vooral heel praktisch. De zwart witte tegels zijn prima en daar blijft het bij. Maar tjee, wat maakt zo’n fijn fleurig kleedje een verschil! Ik ben om, lang leve de badmat en de warme voetjes.

2 Antwoorden

  1. Wat een mooie foto’s Lisanne! Echt heel mooi gestyled met dat krukje in de keuken. En in de badkamer staat het ook perfect! Bedankt voor het leuke artikel en veel plezier ermee!

  2. LS
    Zijn die rozenkelim-badmatten in zwart nog ergens verkrijgbaar.Of heb je geen idee?
    Mvg
    Paulien Meijer

Laat een reactie achter