vrijdag 12 december 2014

Groene hangers, een moodboard en Wonen met lef

Lisanne van de Klift - Wonen met lef vase Squiggle

Dit mooie vaasje Squiggle van House Doctor is te koop bij Wonen met lef. Een fijne webshop met prachtige producten voor je interieur. Van Wonen met Lef mag ik ook zo’n lief en stoer vaasje weggeven. Wil je kans maken? Klik dan hier en doe mee via Instagram.

Graag doe ik inspiratie op via Pinterest. Dit is mijn account. Het idee voor deze hangers van groen zag ik daar ook. Het is een hele simpele Do It Yourself. Wat heb je nodig voor deze DIY? Een tak van een plant (ik gebruikte een fijne Asparagus) en een klosje (koper) ijzerdraad. Wikkel de tak helemaal om met koperdraad en buig de tak in de vorm van een rondje. Door de rondjes aan een kale tak of met Masking Tape aan de muur op te hangen, ontstaan natuurlijke kerstballen. Simpel en leuk!

Lisanne van de Klift - Wonen met lef vase House Doctor

Graag maak ik voor elk seizoen een moodboard. Het inspireert me en helpt me om een idee te krijgen voor de styling in huis. Afgelopen zomer maakte ik bijvoorbeeld dit moodboard. Nu heb ik er eentje gemaakt voor de winter. Ik vertelde al eerder, dat ik dit seizoen ga voor zwart wit, natuur en stoer in huis. Dat is de basis voor dit moodboard. Alle beelden komen van Pinterest. Het is ook leuk om de afbeeldingen in de vorm van een kerstboom op te hangen. Dat idee kan je hier nog eens bekijken.

Vandaag ga ik maar eens in huis aan de slag. Het was een drukke werkweek en afgelopen weekend waren we een paar dagen weg naar Valkenburg. Van kerstversiering in huis is nog weinig gekomen. Met het stormachtige weer buiten, een gezellig klusje. Fijne dag!

Lisanne van de Klift - Wonen met lef vase Squiggle House Doctor

4 Antwoorden

 1. Wauw wat een leuk vaasje en wat een geweldig moodboard!
  Geniet van een fijn weekend! X

 2. Mooi Lisanne. Wat heeft mijn kaart een mooie plek ;) De vaas is prachtig.

 3. Normally carnations, roses, etc., are used broadly throughout the occasions of marriage ceremony.

  There are other varieties also used for decorations, centerpieces,
  bouquets etc.

 4. Sodexo owns the Paris cabaret Le Lido, the Yachts de Paris luxury river cruising
  business and also has the catering contract for the Tour Eiffel restaurant.

Laat een reactie achter