vrijdag 30 januari 2015

Muuto Wood

Muuto Lisanne van de Klift voor fonQ 2

De mooie Muuto Wood lamp staat al een poosje op mijn wensenlijstje. Twee jaar geleden was ik op de woonbeurs in Amsterdam. In het vtwonen huis hadden ze een hele leuke actie. Ze verkochten er namelijk deze Wood lamp van het Deense designlabel Muuto voor een scherpe prijs. Ik was er op de laatste dag van de week en eenmaal in het vtwonen huis aangekomen zag ik nog één lamp op een kast staan. Niet aarzelen, gewoon doen. Als ik iets echt graag wil, kan ik er behoorlijk doelbewust voor gaan. Dus ik plukte de lamp van de kast. Precies op het moment dat ik er mee in mijn handen stond, kwam een jong meisje (studenten leeftijd) naar me toe. Ze vertelde, dat ze net bij de kassa had gevraagd of deze lamp (waar ik mee in mijn handen stond) ook nog te koop was. Dat was het geval en het was de allerlaatste. Ehh… tja. Wat doe je op zo’n moment? Ik gaf haar de lamp.

Muuto Lisanne van de Klift voor fonQ 9

Later heb ik nog wel eens terug gedacht aan dat moment. Ik spotte de Muuto lamp wel eens in woontijdschriften en bleef de lamp super leuk vinden. Ach. Als ik toen op dat moment op de woonbeurs de lamp had gehouden en gewoon had gekocht, had ik er toch niet zoveel plezier van gehad.

Nu twee jaar later is het plezier des te groter! Via fonQ.nl kreeg ik deze stoere Muuto Wood lamp. De lamp is het hele huis door gegaan. In gedachte had ik de lamp al op verschillende plekken in ons interieur gezet, dus uitproberen maar!

In de woonkamer als leeslamp naast de bank. Als sfeerverlichting op een oud vintage kastje. Als bureaulamp op mijn werkplek, volgende week te zien in het artikel voor het inspiratiemagazine van fonQ. En op mijn instagram liet ik de lamp als nachtlampje op het hoofdeinde van ons bed zien. Met deze lamp kan je alle kanten op.

Muuto Lisanne van de Klift voor fonQ 4

Voor het inspiratiemagazine van fonQ mocht ik een artikel schrijven over de Muuto Wood lamp. Op deze pagina kan je het hele artikel lezen. Eerdere producten die ik fotografeerde en waar ik een artikel over schreef zijn: Muuto The Dots, het bankje Woood Penn en de Menu Note waxinelichthouder. Die artikelen lees je hier, hier en hier

Een Antwoord

  1. Erg leuke lamp, ik vind dat de lamp de kamer een stuk sfeervoller maakt. Ik ga zelf ook maar eens op zoek naar deze lamp!

Laat een reactie achter