zondag 30 november 2014

Looks

Lisanne van de Klift - blog - Lichtlab

Zoals sommige van jullie misschien wel weten, mag ik voor industriëlelampen-online elke maand een product stylen en fotograferen. Voor november was deze hanglamp van het Lichtlab aan de beurt. Een stoere lamp, met een industriële look en lekker trendy door het gebruik van blank hout.

Ik vind het leuk om te laten zien, hoe de look van de lamp veranderd met een andere achtergrond. Op bovenstaande foto heb ik de lamp tegen een gekleurde wand gefotografeerd. Door de toevoeging van wat vrolijke kleur accenten, zwart wit accessoires en een lichte houtsoort, ontstaat een frisse Scandinavische look.
Door de lamp voor een witte muur op te hangen, zoals op onderstaande foto, met vooral zwart wit accenten, krijgt de lamp juist een meer industrieel en grafisch uiterlijk.

Lisanne van de Klift - blog - Lichtlab (4)

Gisteren zou ik de winnaar van fonQ.nl giveaway bekend maken. Vanwege een drukke en gezellige zaterdag kwam dat er niet van. Nu in de herkansing. Bedankt voor alle enthousiaste reacties! Nelleke jij bent de gelukkige winnares van de stoere kandelaar. Gefeliciteerd! Stuur je me een mailtje met je adresgegevens?

Nelleke Langius
november 26, 2014 | Beantwoorden | (Bewerk)

Vind ‘m al heel lang heel erg mooi! Ik doe graag mee.

Vandaag is het alweer de laatste dag van november. De adventsperiode is begonnen, we gaan op weg naar kerst en december staat voor de deur, de feestmaand kan beginnen! Voor komende week wil ik graag een kortingscode geven. Met de kortingscode: decemberfeest ontvang je, op alle nieuwe bestellingen, tot 8 december 15% korting op al je aankopen in de shop. Fijne week!

2 Antwoorden

  1. The payroll glitches affected every division from immigration emplokyees and military
    college instructirs too federal pilots and park
    rangers.

  2. You need to use a clear cloth and soak it in cool water and then go over the
    floor of the carpet with it. When the material gets saturated
    with the cleaner residue, rinse itt and blot again till all traces of the household cleaner are gone.

Laat een reactie achter