zondag 26 maart 2017

Instagram Illustratie

Een nieuw oud kastje in huis! Na dit nieuwe oude tafeltje (klik) kwam ik in de webshop van Marieke Rusticus deze mooierd tegen. Ik hou zo van oude meubeltjes in huis, het liefst met een verhaal. Juist van het contrast tussen oud vintage en nieuw design word ik heel erg blij. We mixen en matchen dus wat af.

Het antieke kastje uit India is een uniek exemplaar. Een perfect showkastje voor mooie spulletjes! Bij het uitpakken zag ik pas dat de zijkanten gedeeltelijk hard blauw zijn. Dat is niet helemaal mijn kleur en daar ga ik binnenkort dus wat aan doen. Met het mooie weer lekker naar buiten en even met de kwast aan de slag. Tot ik tijd gevonden heb om dat te doen, geniet ik alvast van het vooraanzicht van het kastje.

Op de trolley staat de Bromelia. De woonplant dan de maand maart via Mooiwatplantendoen.nl. Deze uitgelaten plantenfamilie heeft vele soorten trompetten, veren, lepels en kelken. Je kunt echt een statement maken met deze stoere plant en kiezen uit verschillende kleuren, vormen en maten.

En heb je de toffe illustratie van Mijksje opgemerkt in het kastje en op het tafeltje? Ik mocht een foto van mijn instagram account uitzoeken en vervolgens heeft Mijke Desserjer daar een prachtige illustratie van gemaakt. Super leuk om zo op te hangen en ik heb stiekem al bedacht dat ‘t ie het als visitekaartje ook heel goed zou doen.

Ik koos voor een foto met groen. Hier hing ik een aantal terracotta potjes gevuld met Peperomia plantjes tussen de lampen boven onze eettafel. Als je het leuk vindt kan je dat hier nog eens bekijken. Geweldig om daar nu zo’n mooie illustratie van te mogen bewonderen!

Mijksje staat voor ‘iets unieks, iets eigens, iets waar je jezelf in terug ziet’. Ik denk dat dat motto hier heel goed gelukt is. Wil je meer van het frisse, vrolijke en eigen werk van Mijksje bewonderen? Neem dan eens een kijkje op haar website.

Een stille (lees: héle stille, want ik kom er echt nooit meer aan toe) hobby van mij is tekenen en schilderen. Ik vind het heel fijn om hier op het blog ook wat mee te doen. Eerder schreef ik een blog over BLDR illustration en deze ronde is Mijksje aan de beurt. Volgens mij is een nieuwe blog categorie geboren!

Op instagram verloot ik in samenwerking met Mijksje komende week een illustratie! Hoe werkt het? Je kiest een foto van jouw account uit en zet daar #mijksjetekent bij. Op 30 maart wordt de winnaar geloot en tekent Mijke misschien wel jouw eigen instagram illustratie. Gaaf hè?! Ik hoop dat jij daar ook zo enthousiast van wordt en een kansje waagt. Klik door naar mijn instagram account om mee te doen. Succes!

Laat een reactie achter