donderdag 11 juni 2015

Eettafel inspiratie

Lisanne van de Klift styling eettafel interieur

Een feestje aan je eettafel, dat begint bij een mooi gedekte tafel. Voor Vaderdag (volgende week zondag) mag ik vandaag een fantastisch leuke actie via instagram opstarten. Fotografeer je eettafel, binnen of buiten en maak kans op een mooi gedekte tafel voor Vaderdag! In de webshop van Livv Lifestyle mag de winnaar van deze fotowedstrijd een tafelkleed, 2 borden en 2 mokken of kopjes helemaal zelf uitzoeken. Hoe leuk is dat?!

Lisanne van de Klift styling eettafel

Voor de styling van onze tafel zocht ik bij Livv Lifestyle deze mooie producten uit: Het tafelkleed is van Fine Little Day en geeft met de zwart wit print een frisse look aan de gedekte tafel. Ook de poster aan de muur is van hetzelfde merk. Ik ben een beetje verliefd op deze prachtige afbeelding van een Scandinavisch bos.

De theepot ‘Lost acorns’, het kopje ‘Lucky Lover’ en het kopje ‘Spot me blue’ geven een leuk kleuraccent op tafel. Dit servies is net als het zwart wit schaaltje ‘Drippity Drop’ en het peper en zout stelletje ‘Sprinkle’ allemaal van één van mijn favoriete merken op serviesgebied namelijk House of Rym.

Lisanne van de Klift styling interieur eettafel en inspiratie servies

Lisanne van de Klift styling (13)

De knallende kleur blauw van het kopje heb ik terug laten komen in de bloemen op tafel, deze bloemen heten ‘Ridderspoor’ en staan in een kan van Aspegren. Ook de zwart wit gestreepte schaaltjes zijn van dit merk. Als basis heb ik de borden, mokken en het schaaltje Rustic van House Doctor gebruikt. Dit geeft rust op tafel door de kleur en het stoere uiterlijk van het servies.

Lisanne van de Klift styling interieur inspiratie

Volgens mij heb ik wel eens eerder verteld, dat ik erg van mix en match houd. Dat zie je op deze foto’s heel duidelijk terug. Door voor een rustige basis te kiezen en voor een duidelijk kleurpallet te gaan wordt het niet te bont, maar krijgt je tafel wel een hele eigen stijl.

Wat zou jij kiezen uit de woonwinkel van Livv Lifestyle? Dit is namelijk maar een hele kleine selectie van al het serviesgoed wat in deze fijne shop te vinden is. Wil je ook even lekker rondneuzen klik dan hier. Meedoen aan deze actie kan alleen via instagram, maar we zouden het heel leuk vinden om ook hier je reactie te lezen!

6 Antwoorden

 1. W À U W wat een leuke actie weer en prachtige styling!
  Geweldig die mix en match van servies. En ik ben net als jij verliefd op de mooie poster!

 2. Ik vind de combinatie prachtig en zou denk zo hetzelfde uitkiezen. Het poster is ook favoriet! Mooi gedaan!

  Groetjes,

  Stephanie

 3. Geweldig. De basis van zwart-wit is super, maar komt juist door de kleuraccenten tot leven. Wat is die kan prachtig! Ik heb geen IG-account, dus kan ik helaas niet meedoen, maar het is een leuke actie. Livv Lifestyle is ook een topwinkel natuurlijk, met altijd leuke foto’s op FB.

 4. […] aanleiding van de GIVE-AWAY actie “aan tafel met Livv Lifestyle” op de blog van Lisanne van de Klift, besloot ik vanochtend een mooie lunch tafel(tje) te dekken voor de jongens. Mijn kinderen eten […]

 5. Waar komt de lamp vandaan. Erg mooi!!

Laat een reactie achter