donderdag 22 januari 2015

Design Letters

Arne Jacobsen - Lisanne van de Klift

Schrijven op de muur met letters, woorden en getallen is een echte trend. Een bord van Design Letters aan de muur hangen, met het lettertype dat in de jaren ’30 ontworpen is door Arne Jacobsen, is daar een leuke variant op. De strakke zwarte letter op het witte bord geeft een mooi contrast en duidelijk statement aan je muur. De borden zijn verkrijgbaar bij de fijne webshop Kleur op tafel. Wanneer je het leuk vindt om een bordje aan de muur op te hangen, kan je eventueel hier een bordenhanger kopen.

De glazen bol met het hangplantje er in, kocht ik bij Intratuin. Er zit ook een gat in het glas, zodat je de bol met een stuk touw op kan hangen aan het plafond. Voor nu ligt het hier leuk, maar in het voorjaar ga ik deze plantenhanger ook zeker nog ergens ophangen!

Design Letters - Lisanne van de Klift

De borden van Design Letters zijn niet alleen mooi voor aan de muur. Het is ook leuk om een bordje gewoon zo op tafel te leggen. Ik heb er een plantje op gezet, maar het kan ook een handige plek zijn, voor losse spulletjes die zich altijd op de eetkamertafel lijken te verzamelen.

Het kleedje op tafel is van House Doctor en kocht ik bij Sissy-Boy in Amersfoort. Ik ben helemaal verliefd op het motief van het kleed. Eigenlijk is het een kleed voor op de grond, wat in verschillende maten verkrijgbaar is. Ik kocht het formaat 70x90cm. Gewoon leuk voor erbij. Maar doordat het een klein maatje is, krijg ik er een beetje een badmat gevoel bij als het op de grond ligt. Vandaar dat het kleedje nu op tafel ligt of over de bank hangt. Zo ben ik er blij mee.

Vind jij het leuk om een bord van Design Letters in huis te halen? Via mijn Instagram account mag ik deze week van Kleur op tafel een Design Letters bordje, met letter naar keuze, weggeven! Wil je meedoen met deze giveaway? Klik dan hier.

Laat een reactie achter