maandag 31 juli 2017

Kinderfietszitje | De koning te rijk

Een mooi en stevig kinderfietszitje

De koning te rijk ben ik, met mijn kleine meisje voorop de fiets. Wat een geluksmoment is dat! Om Julie zo dichtbij te hebben, vlak voor me, alsof ze op schoot zit en tegelijkertijd samen de wereld (lees: onze woonplaats) te verkennen! Ik kan in hoofdletters blijven schrijven, het is echt een persoonlijke overwinning voor me. Het heeft even geduurd voor ik het kon. Ik voelde me niet zeker genoeg op de fiets. Een paar keer probeerde ik het alleen, maar ik durfde de stap samen met Julie niet aan. Na elf maanden was eindelijk het moment daar en speurde ik de fietsenwinkel en het internet af naar kwalitatief goede en leuke kinderfietszitjes. Een wereld ging voor mij open. Wat is er veel keuze! Een mooi en stevig kinderfietszitje vond ik uiteindelijk (per ongeluk, ik wist niet dat ze deze producten ook in het assortiment hebben) bij fonQ. Ik viel voor het mooie strakke design en de frisse kleurmogelijkheden van de Urban iKi Front Seat. Daarnaast voldoet het zitje aan de keurmerken voor veiligheid en duurzaamheid. Wat om te beginnen het belangrijkste is.

Urban iKi Front Seat Stylingset

Een Stylingset voor je kinderfietszitje! Dat zijn die details waar ik ontzettend blij van wordt. Ik koos de oranje uitvoering, omdat deze kleur een beetje roze/perzik is. Net wat hipper en minder zoet dan gewoon roze. De Stylingset is in zeven kleuren verkrijgbaar en je wisselt de zitting, de schouderpaddings en de voetbandjes heel makkelijk om. Voor tien euro heb je een hele nieuwe look voor op je fiets. Daarom heb ik voor het Urban iKi kinderfietszitje zelf helemaal wit gekozen. Dit vind ik mooi bij mijn witte fiets passen en het is een goede basis om met de Stylingsetjes af te wisselen. Het Windscherm en de Handlebar maken de set compleet. Zo zit Julie lekker uit de wind en kan ze zich goed vast houden aan haar eigen ronde stuurtje. Voor de fiets van Marc hebben we een Front Seat bevestigingsset. Met deze extra bevestigingsset klikken we het kinderfietszitje makkelijk van de ene naar de andere fiets.

De koning te rijk

Laat het mooie weer maar komen of laat het in elk geval maar droog zijn en je hebt aan ons geen kind meer. Intens gelukkig ben ik, fietsend in het rond met onze Julie die gisteren één jaar is geworden. Tijdens een rondje fietsen reed ik langs een stoere graffiti wand in het centrum, steeg er precies een mega grote luchtballon op in het stadspark en zag ik een mooi oud schuurtje naast een landweggetje.

Zomervakantie

Tijd voor een time-out! De komende drie weken worden de activiteiten hier op het blog wat minder of misschien post ik een tijdje helemaal niet. Even de batterij opladen. Tijd om eindelijk wat projecten aan te pakken die al een tijd in mijn hoofd zitten, maar waar ik simpelweg de tijd niet voor vind. Alvast een planning maken voor het nieuwe blog seizoen en aan de slag gaan met mooie nieuwe samenwerkingen. Genieten van het niets hoeven, lekker een boek lezen (of die stapel tijdschriften die maar groeit) en bovenal genieten van elkaar!

Fijne zomer en tot snel!

2 Antwoorden

  1. Wat een mooie blog en mooie foto’s! Leuk te lezen dat je zo enthousiast bent over je Urban Iki stoeltje. Heel veel fietsplezier met Marc en Julie! Op naar al die mooie dingen die je samen op pad kunt ontdekken. For you to discover!

Laat een reactie achter