woensdag 29 mei 2019

&Tradition Flowerpot VP3 tafellamp

Een designklassieker is deze lamp ontworpen door Verner Panton. Al tijden heb ik er een oogje op. Ik vind dit ontwerp zo mooi! Tijdloos, strak, speels en uniek. Lange tijd twijfelde ik tussen de kleuren Beige Rood (roze) en Deep Red. Uiteindelijk zwichtte ik voor de warmte van de diepe kleur rood. Super blij met ik met de keuze! De kleur van de &Tradition Flowerpot VP3 tafellamp steekt heel mooi af tegen mijn interieur en komt door dat contrast nog mooier tot zijn recht.

Verner Panton

Misschien ken je de Deense ontwerper Verner Panton wel. Beroemd geworden door de Panton Chair in 1960. Dit was de eerste kunststof stoel die uit één stuk bestond. Naast de Vitra stoelen en tafels heeft Verner Panton ook ontwerpen gemaakt voor het merk &Tradition. Zoals deze prachtige Flowerpot tafellamp, waar overigens ook een hangende uitvoering van is.

And Tradition

And Tradition of &Tradition is net als Verner Panton uit Denemarken afkomstig. Dit design merk is gespecialiseerd in het ontwerp van lampen en meubels. De mooie vormgeving en uitstekende kwaliteit van de producten zijn kenmerkend voor &Tradition. Een combinatie waar wij hier in huis heel blij van worden!

Mister Design

Ben jij op zoek naar goede en mooie verlichting voor in huis? Bij Mister Design vind je naast een breed assortiment van &Tradition vele andere prachtige tafellampen van diverse merken. Daar vind je geheid een toffe uitvoering passend voor jouw interieur!

Ik vind het zo tof om onze lampencollectie elke keer uit te breiden met een nieuwe design lamp! Ken jij dat? Dat je spaart voor iets heel moois en er vervolgens elke dag nog van geniet? In het geval van deze Flowerpot tafellamp is dat zeker zo. Al tijden verzamelde ik inspiratiebeelden met dit exemplaar en nu mogen we er fijn van genieten in ons huis.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Mister Design. Een samenwerking waar ik trots op ben!

Een Antwoord

  1. Hoi Lisanne, mooie lamp en mooie blokjesmuur! Kan je mij vertellen waar die muur vandaan komt? Zijn het tegeltjes of behang?

    Groetjes Merel

Laat een reactie achter