woensdag 17 juli 2019

Mirage spiegel van Normann Copenhagen

Een spiegel op onze slaapkamer ontbrak nog. Na de nieuwe kleur op de muur (Stiff key blue van Farrow & Ball), de kledingkast (van Woodbasics) en het toffe behang (TILES mural van Lemon via Behangfabriek), was dit het laatste item wat nog op mijn lijstje stond voor de slaapkamer. De ideale spiegel vond ik in deze Mirage Spiegel van Normann Copenhagen bij fonQ.

Deze spiegel is bij fonQ verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een rechthoekig model met oranje accent en een vierkant model met mintgroen accent. Beide even mooi! Dankzij het subtiel gekleurde accent in de hoek zijn deze spiegels een woonaccessoire op zich.

De oranje kleur in de spiegel past perfect bij de muur achter ons bed (dat is de kleur Bookroom red van Farrow & Ball) wat voor een mooi geheel zorgt en het geeft een goed contrast met de diepblauwe muur waar ‘ie op hangt. De rechthoekige vorm van de spiegel is gemaakt voor de lege plek op de muur naast de kast. Waar ik al een tijdje een spiegel had bedacht, maar tot nu toe het ideale exemplaar nog niet had gevonden.

Scandinavisch design

Op deze plek is de spiegel super functioneel. Ik hoef eindelijk niet meer naar zolder of naar beneden (de hal) te rennen wanneer ik kleding uit de kast haal en twijfel of het mooi staat of een goede match is. Hier hangt de spiegel mooi te wezen en geeft de spiegel een fijne en frisse weerspiegeling, zonder dat het teveel aanwezig is. Een stuk subtiel Scandinavisch design is toegevoegd aan de slaapkamer en ik ben er reuze blij mee. Praktisch en mooi, een perfecte match!

Dit Deense merk heeft sinds 2002 al meer dan veertig awards voor productdesign gewonnen. Normann Copenhagen is altijd opzoek naar creatieve combinaties van materiaal en product. Wat mij betreft is dat in dit ontwerp ook weer helemaal gelukt. De spiegel heeft een stalen frame met poedercoating en een spiegel van gekleurd glas. De Mirage spiegel kan horizontaal en verticaal opgehangen worden en je kunt kiezen of je het gekleurde glas rechtsonder of linksboven wilt.

Tivoli

Tivoli Gardens in Kopenhagen is een amusementspark waar jaarlijks bijna vijf miljoen bezoekers op af komen. Van spannende achtbanen tot theatervoorstellingen of van restaurants tot betoverende tuinen het is allemaal in dit park te vinden. Met de Tivoli by Normann Copenhagen collectie hebben ze een complete design collectie neergezet. Deze collectie zal iedereen die ooit in de Tivoli tuinen is geweest herkennen en herinneren aan een magische tijd in Kopenhagen.

Nou, hier is het de hoogste tijd om een mooie outfit uit de kast te trekken, even te keuren in de spiegel en op pad te gaan. Ben jij nog op zoek naar een mooie wandspiegel? Kijk dan even door, want bij fonQ vind je een uitgebreid assortiment.

Fijne woensdag!

Hoe gaaf is ook de plantenpot van OYOY! Nog zo’n heerlijk Deens merk met strak, tijdloos en functioneel Scandinavisch design. Ik kocht ‘m bij House of Oelie.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ.

Laat een reactie achter