donderdag 14 juli 2016

Bouqetteketet

Fatboy - Lisanne van de Klift.1

Hoe leuk is een parasol met deze naam?! Bouqetteketet! Daar ben je toch meteen fan van. Ik vind trouwens, dat ze daar bij Fatboy sowieso heel goed in zijn. Vrolijke en frisse producten bedenken en deze vervolgens een te gekke naam geven. Deze lichtgrijze tuintafel mag de naam Formitable dragen en geweldig, dat is ‘ie!

De collectie van Fatboy is mooi vorm gegeven (aan elk detail is gedacht), origineel en super solide. Nieuwkomers zijn Bouqetteketet en zusje Parasolasido.

Fatboy - Lisanne van de Klift.2

Wij mochten de parasol Bouqetteketet in onze tuin opzetten. Toen we daarmee bezig waren kwam er meteen reactie van beide buren! Buurman links vroeg of we misschien een feestje gingen geven. En geef hem eens ongelijk, want met zo’n vrolijke print krijg je daar meteen zin in. En buurvrouw rechts stuurde me een berichtje met de tekst: ‘Wat een te gekke parasol staat er in jullie tuin! Daar geniet ik stiekem ook een beetje van mee.’

Fatboy - Lisanne van de Klift.3a

Fatboy - Lisanne van de Klift.4

Helaas is onze tuin niet zo groot, dat ik de bovenkant van deze prachtige parasol goed in beeld kon brengen. Wil je ze bewonderen, klik dan even hier en hier. Ze zijn een lust voor het oog, een feestje en ik hoop dat je dat sfeertje op de foto’s wel goed kunt zien. Vakantie in eigen tuin. Ik zeg goedgekeurd. Laat het zonnetje maar schijnen, dan kunnen wij de bloemetjes buiten zetten!

Laat een reactie achter