zaterdag 06 mei 2017

Zomerzoet

Zomerzoet, daar hebben wij zin in! Heerlijk was het zonnetje van vandaag, dat smaakt naar meer. Zeker na een hele reeks koude en natte dagen. Op naar de zomer zou ik zo zeggen. Ik mocht van Hella Duijs twee vaasjes verwelkomen in ons huis. Hella heeft voor haar vazen Vivian en Elsje en de grote zussen Cilia en Suzan een hele nieuwe kleurenserie ontwikkeld. De vazen zijn verkrijgbaar in roze, nude, donkergroen, blauw en grijsgroen. Deze kleuren heeft Hella zelf gemixt. Vanaf begin juni zijn ze verkrijgbaar in de webshop, maar wanneer je echt niet zolang kunt wachten, mag je Hella vast wel even een mailtje sturen.

De groene kleur, die van het kleine vaasje Elsje, is eigenlijk een foutje. De kleur had meer blauwig groen moeten zijn, maar ergens is er iets mis gegaan. Een heel fijn foutje, want juist deze kleur vind ik prachtig!

Het mokje, waar het hangplantje in zit, is ook nieuw en van Hella’s hand. Dit mokje is zo gloedjenieuw, dat deze serie nog geen naam heeft gekregen. Met dit maatje kan je een heerlijk kopje koffie drinken en er is een grotere variant voor ons theeleuten. Aangezien ik geen koffie drink is deze voor het groen in huis. Kan ik er gelijk lekker steeds naar kijken en van genieten.

De afbeeldingen aan de muur komen uit het vtwonen posterboek.

Fijne avond!

Laat een reactie achter