woensdag 01 maart 2017

Koraal peach en keramiek

Een jaar of zes geleden kocht ik mijn eerste vaasje van keramiek met een mooie groene kleur. Inmiddels zijn er heel wat in verschillende tinten groen bijgekomen. Ik vind die combinatie nog steeds geweldig. Afgelopen jaar is er een nieuwe favoriet bijgekomen. Het begon deze zomer met het grootste vaasje in koraal en afgelopen maand kwamen daar de twee kleintjes in peach (of ook wel nude genoemd) met koraal bij. Een fijn mixje zo, hè?!

Alle drie de vazen komen uit de webshop van Hella Duijs. Het grootste vaasje in koraal heet Babs, het middelste vaasje heet Elsje en ‘t kleintje is een mini Liesje. Deze baby is de komende maand verkrijgbaar in de webwinkel van Hella. Elsje is trouwens nog maar kort te koop in deze kleurcombinatie, ze krijgt namelijk binnenkort een nieuw jasje aan.

Komende maandag gaat de nieuwe website van Hella Duijs online. Ik ben benieuwd! We vieren dit op instagram met drie leuke acties, een soort van count down. Heb je zin om kans te maken op bijvoorbeeld dit mini Liesje (kleurtje mag je zelf kiezen) of nog veel meer leuks, klik dan hier even door naar mijn account.

Laat een reactie achter