woensdag 18 september 2019

Kleurrijke Verhalen Dagen

Voor de derde keer op rij mag ik de Kleurrijke Verhalen Dagen promoten! Hoe tof is dat? Ik vind het een eer. Een huis zonder bloemen of planten is geen thuis. Bloemen en planten geven sfeer, kleur en zorgen voor een fijne blikvanger in je interieur. De Kleurrijke Verhalen dagen zijn in het leven geroepen om te inspireren met bloemen en groen. Een missie waar ik volledig achter sta.

Een waardebon

Met bloemen en planten haal je mooie verhalen in huis. De Kleurrijke Verhalen Dagen lopen dit jaar van 18 tot 28 september. In deze periode ontvang je bij besteding van €15,- bij je bloemist een waardebon van €7,50 voor een volgende aankoop. Controleer vooraf even of jouw favoriete bloemist bij de deelnemende verkooppunten zit.

Gratis bloemen

Dit jaar is er een toffe actie aan de Kleurrijke Verhalen Dagen. Je kunt namelijk een jaar lang elke twee weken gratis bloemen winnen van jouw bloemist! Om kans te maken deel je een foto van je gekochte bos bloemen (of plant) op Facebook of Instagram met #kleurrijkeverhalen met de naam van je bloemist of tuincentrum bij de foto. Op 1 januari 2020 wordt de winnaar door Kleurrijke Verhalen Dagen bekend gemaakt.

Komende zaterdag mag ik ook met een fijne winactie komen. Houd je het blog en mijn Instagram in de gaten? En vind je het leuk om mijn eerdere blogs over de Kleurrijke Verhalen Dagen nog eens te bekijken? Die heb ik hier en hier voor je klaargezet, zodat je nog wat meer bloemeninspiratie op kunt gaan doen. Grappig ook om te zien hoe in drie jaar tijd, de muur achter onze eettafel van wit naar rood naar de kleur jute ging. Tussendoor is diezelfde muur trouwens ook nog eens roze geweest!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Plantion, initiatiefnemer van de Kleurrijke Verhalen Dagen.

Laat een reactie achter