zaterdag 23 januari 2021

Flower Happiness

Dat ik blij word van bloemen, is inmiddels geen geheim meer. Maar wisten jullie dat ik ook een liefde voor boeken over bloemen heb? Ik heb inmiddels al een mooie collectie en kan daar vanaf vandaag een prachtig exemplaar aan toevoegen: Flower Happiness.

Duurzame bloementuin

Flower Happiness staat garant voor de mooiste bloemen beelden en de fijnste tips. In dit boek vind je heel veel kleur, sfeer en vrolijkheid. Ik heb me laten inspireren door de fantastische voorjaarsfoto’s van Annemarije Mellema tijdens het samenstellen van mijn bos bloemen. Annemarije is bloemstylist. Zij kreeg haar liefde voor bloemen mee van haar opa en oma. Nu heeft ze haar eigen duurzame bloementuin. In het boek Flower Happiness deel Annemarije haar kennis om iedereen bloemengeluk te laten ervaren.

Seizoenen

Het boek is ingedeeld per seizoen. Zo kun je alle seizoenen genieten van plukgeluk. Ook leer je alle technieken van het zaaien, oogsten en het maken van mooie creaties in huis. Er staan handige tips in het boek. Zo ben ik nu vast het hoofdstuk over lenteklusjes aan het lezen, zodat ik straks helemaal klaar voor de start ben. Per maand staat er in het boek een handige ‘to do’ lijst. Lekker overzichtelijk en super duidelijk beschreven.¬†Zo lees ik bij de maand januari dat het nu het moment is om een wensenlijstje van bloemensoorten te maken, zaden en planten te bestellen en.. dahlia’s! Wist jij dat? Dat dit het moment is om Dahlia’s te gaan bestellen?

Op de website Flower Happiness kun je terecht voor zaden, dahlia’s, handige benodigdheden en gratis downloads. Een hele fijne aanvulling op het boek. Zo biedt Annemarije Mellema het complete plaatje aan. Ik ben fan en hoop dat ik je enthousiast heb gemaakt!

Via Instagram mag ik ook een leuke winactie organiseren. Nieuwsgierig? Klik dan eventjes door. Of neem een kijkje op het Instagram account van Flower Hapinness.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Annemarije Mellema. Bloemstilist en schrijfster van het boek Flower Happiness. 

Laat een reactie achter