zaterdag 21 september 2019

Een kleurrijk boeket

In het blog van afgelopen woensdag mocht ik je al lekker maken met het aankondigen van een winactie. Vandaag zal ik je niet langer in spanning laten en gelijk vertellen wat het is. Win: een kleurrijk boeket! Waarom? Om de Kleurrijke Verhalen Dagen te vieren! Hoe? Laat een berichtje achter onder dit blog of op Instagram. De winnaar loten we op zaterdag 28 september en maak ik bekend op mijn Instagram.

Bloemen en groen in huis

Samen met Plantion (bloemenveiling Ede) mag ik proberen om te inspireren met bloemen en groen. Dat doe ik maar al te graag en laat ik mij geen twee keer zeggen. Ik ben een groot voorstander van bloemen en groen in huis en de Kleurrijke Verhalen Dagen is dan ook een campagne naar mijn hart.

Weet jij al dat je in de periode van 18 t/m 28 september bij besteding van €15,- een waardebon van €7,50 cadeau krijgt bij één van de deelnemende bloemisten of tuincentra? En had je al gelezen dat je mee kunt doen aan een actie om kans te maken op een jaar lang, elke twee weken, gratis bloemen? Niet vergeten om #kleurrijkeverhalen te vermelden, hè? In het blog van woensdag kun je alle informatie nog eventjes rustig terug lezen.

Een bloemenfeestje

Ik doe niets liever dan mij omringen met bloemen. Elke keer kies ik weer andere soorten (passend bij het seizoen) en andere kleuren. Ook varieer ik met verschillende vazen en formaten in boeket. Het is zo leuk om steeds af te wisselen en elke keer een ander sfeertje neer te zetten op tafel. Zo houd ik wekelijks mijn eigen bloemenfeestje.

Voor deze twee blogs probeerde ik ook wat nieuws uit, door het boeket voor een hele donkere achtergrond te fotograferen. Wat vind jij? Voor herhaling vatbaar of was één keer genoeg?

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Plantion, initiatiefnemer van de Kleurrijke Verhalen Dagen.

14 Antwoorden

 1. Wauw wat een prachtig boeket weer. Ben dol op bloemen en kijk ook graag mooie plaatjes ervan. Leuk die verschillende achtergronden. Wat komen ze eigenlijk mooi uit tegen een donkere achtergrond. Blijven doen dus!

 2. Geweldig mooi boeket wat ik mijn schoonzusje zou geven. Omdat ze een ongeluk heeft gehad en nu al 6 weken aan het revalideren is op een revalidatie afdeling en ze daar tot 11 oktober zeker moet blijven. Dan is ze nog niet klaar zal nog maanden duren voor ze weer helemaal op de been is. Ze houd de moed erin en geeft niet op. Daarom zou zo’n mooie bos met mooie kleuren haar opfleuren 💐

 3. Petra van Schijndel

  Heel mooi de bloemen, de vaas ( alle vazen die je gebruikt, steeds weer verrassend!) en de donkere achtergrond. Bloemen maken een interieur af. Ik probeer altijd om een boeketje te hebben staan, soms zijn het de restjes van een groot boeket. Met wat aanvulling uit eigen tuin staat er dan toch weer wat vrolijkheid op tafel, schouw of kast.

 4. Leuk! Altijd fijn, een mooi boeket in huis!

 5. Ik ben ook dol op bloemen! Staat zo vrolijk en gezellig in huis 💐🌻🌸

 6. Wat een mooie combi met die vaas en donkere achtergrond!

 7. Het kleurrijke nazomerse boeket straalt lange zomerse avonden uit, met een glas wijn aan tafel en fijne gesprekken. Jaren als bloemist gewerkt er van huis uit ingerold toch trok mij de ambacht goudsmid. Nu verwerk ik bloemen als edelmetaal, maar een prachtig boeket als dit blijft mij beroeren!

 8. Echt prachtig!😍 Ik vind beide composities mooi! Zo met een hele donkere achtergrond spreekt me ook erg aan💛 Ik ga mezelf echt beloven om wat vaker een mooi boeket op tafel te zetten🤗🌼🌺🏵🌸

 9. wat een prachtig boeketje , ik word hier zo gelukkig van ♡

  x Daniëlle

 10. Ik maak graag kans op een kleurrijk boeket!

 11. Prachtig!💚💛🧡

 12. Wat maak jij toch altijd prachtige foto’s! Ik doe graag mee voor zo’n prachtig boeket 🥰

 13. Hi Lisanne, wat maak je toch altijd stijlvolle foto’s van je interieur. De kleurencombinaties zijn zo verrassend en mooi. En zeker met de mooie bloemen en prachtige vazen er bij. Ik hou erg van bloemen, dus het spreekt me aan om nu mee te doen met deze winactie.

 14. Jaaaa! Prachtige bloemen én foto’s! I ❤️🧡💛💚💙💜 kleurrijke bloemen!!!

Laat een reactie achter