maandag 24 december 2018

Amaryllis DIY

In december is er één bloem die hier in huis niet mag ontbreken, het liefst in knal (Ferrari) rood, de Amaryllis. Als bloembol in een terracotta potje, solo in een smalle hoge vaas of lekker uitpakken in boeket vorm, het maakt mij niet uit. Ik vind het allemaal even mooi en echt horen bij Kerst.

Bloemenveiling Plantion

Stiekem begin ik deze maandag dan toch weer met een bloemenblog. Alleen staat er nu maar één bloem centraal. In samenwerking met bloemenveiling Plantion zetten we vandaag de Amaryllis in het zonnetje.

Winterbloem

Deze winterbloem staat symbool voor kracht en schoonheid. Wist jij dat de Amaryllis in meer dan honderd variëteiten (soorten) verkrijgbaar is? Van november tot en met maart kun al deze verschillende vormen en kleuren bewonderen en thuis op vaas zetten. Vier de winter met de Amaryllis!

Een simpele zelfmaker

Bij dit mooie boeket ontving ik een leuk Amaryllis-sjabloon en een raamstift. Dat moest ik natuurlijk even uitproberen. Met kneed gum plakte ik de poster aan de buitenkant van de ruit. Door vervolgens binnen de print over te trekken, ontstond er een hele mooie raamtekening. Een simpele zelfmaker, gemaakt in een floep en een zucht en met een heel tof effect.

Gratis sjabloon

Via Amaryllis info vind je nog veel meer tips en tricks. Leuke styling ideeën, goede verzorging tips of de instructie video van deze DIY. Ook kun je er het sjabloon gratis downloaden. Misschien leuk om vandaag nog even op de ruit te zetten en anders om te bewaren voor volgend jaar.

Voor nu wens ik je goede laatste voorbereidingen toe, een fijne maandag en hele mooie Kerstdagen vol liefde!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Plantion.

Een Antwoord

  1. Ik ben altijd blij als de winter er weer aan komt. Niet alleen om de gezellige feestdagen en ik de kerstboom weer op mag zetten, maar ook omdat ik dan weer een amaryllis boeket in huis kan halen. Dat maakt mijn kerstsfeer altijd compleet. https://www.onlineparketshop.nl/

Laat een reactie achter