woensdag 20 november 2019

Tafelkleed van Annet Weelink

Ben jij al bezig met de styling van de eettafel voor de feestdagen? Ik stiekem wel. Het kerstdiner is dit jaar bij ons en ik kan me vooraf enorm verheugen op het mooi aankleden van de tafel. Dit jaar ga ik (denk ik) niet voor traditioneel rood en natuurlijk groen, maar voeg ik er roze aan toe. Het uitgangspunt wordt in elk geval dit toffe tafelkleed van Annet Weelink.

Annet Weelink Design

Misschien ken jij Annet Weelink wel van haar mooie collectie behang. Annet is namelijk freelance print en graphic designer en heeft sinds 2015 haar eigen label: Annet Weelink Design. Voorheen werkte Annet in de modeindustrie en ze begon haar eigen collectie dan ook met het uitbrengen van één tas. Al snel werden dat verschillende tassen en kwamen er kussens, kleding en posters bij. Inmiddels heeft Annet Weelink een uitgebreide collectie waaronder dat geweldige behang (eens een interieurjunkie altijd een interieurjunkie) wat ik net al noemde en waar ik helemaal weg van ben.

Dreamy Jungle Dark

Dit tafelkleed is ook onderdeel van Annet Weelink design. Het heet ‘Dreamy Jungle Dark’ en is gemaakt van 100% katoen. Het formaat van je eettafel speelt geen rol, want het tafelkleed wordt op bestelling geprint. Zo kun je ook afwijkende maten opgeven. Voor mij is dat ideaal, want onze eettafel is flink.

Een perfecte kersttafel

Ik vind deze donkere basis perfect voor de styling van een kersttafel. Door het te combineren met goud bestek, roze bordjes en accessoires, natuurlijke donkergroene takken en rode bessen zie ik al een perfecte kersttafel voor me. Het jungle thema maakt het totaalplaatje weer lekker anders dan anders! En dat is toch wel elk jaar weer mijn streven.

Speciaal voor kerst heeft Annet nog drie prints voor tafelkleden ontworpen. Ik vind het moeilijk kiezen, maar ik denk dat ‘Julius’ mijn favoriet is. Ik ben benieuwd naar die van jou!

Laat een reactie achter