maandag 07 oktober 2019

Quilty pleasure

Het is de hoogste tijd voor dit blog! Hoewel ik twijfelde over de naam. Is het niet te erg? Het pas wel, mijn ‘quilty pleasure’. Al maanden speur ik het internet af naar mooie quilts. Ik weet niet wat het is. Het kleurrijke, het grafische, het prachtige handwerk wat er in zit. Ik zou graag een quilt (een collage van lappen stof volgens het woordenboek) over ons bed gooien. Maar ik heb nog niet die ene ideale gevonden. Tot ik deze sierkussens van Ferm Living zag!

Scandinavisch design

Jullie spotten deze sierkussens al massaal. Vandaar dat het echt de hoogste tijd voor dit blog is. Op Instagram deelde ik vorige week onze nieuwe bank. Daar pastten de Shay Quilt sierkussens zo perfect bij, dat ik ze alvast liet zien op de foto’s. Dit ging niet onopgemerkt aan jullie voorbij. Ik kreeg letterlijk tientallen berichtjes over het hoe en wat van deze kussens. Bij toeval kwamen deze geweldige sierkussens van Ferm Living tegen. Ferm Living heeft een prachtige collectie vol Scandinavisch design. Dit Deense merk staat voor zachte vormen, rijke materialen en diepe kleuren wat je direct terug ziet in deze sierkussens. Deze Shay Quilt sierkussens zijn gemaakt van 100% organisch katoen.

Shay Quilt sierkussens

Met de mooie donkere kleuren is je zitbank direct klaar voor de herfst. Ik koos voor de donkere aardetinten (lekker trendy) van het model Cinnamon, maar het kussen is ook verkrijgbaar in de kleurencombinatie Mustard. Een vierkant en rechthoekig model (net als mijn exemplaren), maar dan in okergeel, roze en bordeauxrood. Ook heel mooi! De Shay Quilt sierkussens worden trouwens geleverd met een heerlijk binnenkussen. Het is dus echt een kwestie van, doos openmaken, verpakking verwijderen en hup op de bank. Genieten maar!

Ben jij nog op zoek naar fijne sfeermakers voor je zithoek? Bij fonQ vind je een uitgebreide collectie sierkussens. Kussens in alle soorten en maten, gemaakt van verschillende stoffen, met of zonder print en in een uitgebreid kleurenscala.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ. Een samenwerking waar ik trots op ben! FonQ zit altijd bovenop de trends, inspireert en heeft een fantastische collectie boordevol woonproducten.

3 Antwoorden

 1. Hoi Lisanne,
  Ik vind jou melkmeisje schilderij echt the prachtig. Mag ik je vragen waar je die vandaan hebt?
  Groetjes Merel

 2. Hoi Lisanne,
  Gaaf die kussens!
  Kun je mij vertellen welke kleur verf op de muur zit? Ik vind een prachtige kleur!
  Groetjes, Veerle

Laat een reactie achter